Hat,våld,fotboll,farbror blå..

Vi kan börja med att ta upp det positiva..

Att när AIK till vår stora besvikelse förlorade borta mot helsingborg så gjorde iaf ett 20-tal Yngre AIK grabbar oss nöjda genom att fullkomligen springa över lika många helsingborgsgrabbar i ett uppgjort möte innan matchen i Tågaborg som inte varade mer än 20 sekunder..

Det negativa är att dessa jävla snutar som säger sig ska skydda folket men iställe skjuter dom fotbolls supportrar hej vilt!!

Vedran Puljic - Blev antingen ihjälskjuten av en snuthora eller ihjälslagen med en tegelsten, det är ännu oklart..
Det har verkligen varit en mörk vecka i balkanfotbollens historia, i och med det så är stämmningen minst sagt aggresiv i Bosnien..
Rest in peace Vedran Pulic!

Jag förstår mig fan inte på varför dom för det första ska lägga sig i när det är folk som vill slåss mot varandra och har uppgjorda möten där det inte befinner sig annat folk?! kan någon vettig person förklara det för mig?




Snart är det dags för AIK - bönderna hemma på Råsunda och det är dags att köpa biljetterna dit för att skapa en otrolig stämmning för att dom ska känna sig så ovälkommna som möjligt!
3 poäng är ett måste och det ska vi ha efter matchen!!
Bara 5 dagar kvar nu!



På tal om djurgårde föresten !! haha

Ett stycke fotbollsklubb finns nu till salu för det facila priset av 25 miljoner kronor. Läs mer om det hela!

I priset ingår en överskattad spelartrupp bestående av lättviktare, skadebenägna föredettingar och en tysk pornostar. Annat man får på köpet är 10 000+ missnöjda medlemmar, en delvis sönderslagen träningsanläggning och två tränare med stor erfarenhet av Umeå IK.

Vid snabb affär ingår även förstatjing på ett hyreskontrakt på en snart 100 år gammal arena (som var för liten för AIK för över 70 år sedan...) samt det, aningen gulnande, A4-ark som innehåller strategin för en egen, ny arena 2080 vid Loudden.

Klubben är än så länge allsvensk, men det är bara en fråga om tid.

För mer info, ring 08-545 158 00 och fråga efter Dan Svanell eller Ronald Åhman.

Om ingen intressent finns går klubben i fråga till någon vi kan kalla "Psykbrytet".

(sista stycket taget från blackarmy)


RSS 2.0