bandyhelg



Efter en fullspäckad helg med en massa bandy är jag nu tillbaka i Sandviken.
jag har ju varit på svenska cupen med Skutskär och för första gången denna säsong fick vi äntligen spel på stor is efter att ha tränat i snart 1 månad i ishall. Första matchen spelade vi i Fredags mot Tillberga då jag och Ante delade på målvaktsrollen då vi mätte stor spelare som Pelle fosshaug, anders bergvall och många fler storspelare, matchen slutade med sotrförlust med 8-0 men tränaren var ändå riktigt nöjd med vårat spel och oss målvakter då vi stod upp bra!
Andra matchen hade vi morgonen därpå mot Örebro då det var jag som skulle stå hela. Det blev en jämn match som slutade 4-4 och det kändes skaplig bra då jag fick göra några svettiga räddningar. Efter den matchen blev det att gå med några i laget för att se Örebro - Helsingborg som kom att bli en riktigt underhållande match med en massa skitsnack på läktaren! Dagen därpå blev det match mot Katrineholm som  vi förlorade med 4-3 mot men ante gjorde riktigt bra räddningar i målet!
Nu är jag som sagt äntligen tillbaka i Sandviken med mina Älsklingar Petra och Matilda som jag saknat så mycket!
så nu ska vi krypa ner i sängen för en massa mys och så ska jag börja läsa en bok! mer om boken kommer imorgondagens inlägg.
Ha en bra kväll.

/André Dahlgren Melin

vet inte riktigt vad man ska skriva här



Just nu står det ganska still i huvudet på mig, har egentligen ingen lust att sitta här och skriva massa rader, men väljar att göra det endå av någon anledning. Skulle varit roligt att ha föjlt med grabbarna och sett AIK krossa bondebybrynäs i godishallen ikväll men icke sa nicke..
Men ska följa AIK fotbolls match via livestream och meddela mina huliganer om hur de går.
Nu ska jag inte skriva nå mer och Petra.. du ser! inte en rad om dig!

/André Dahlgren Melin

Fotostund med Emil



Började dagen med att slå sönder datorn men efter att ha försökt fått igång den i några timmar så startade den men var helt fuckt up.. Upplösningen är helt förstörd och hdmi funkar inte, datorn går skit segt så nu blir det väl lämna in den med.. Ajja annars har dagen varit bra.. Jag och Emil tog oss ut i skogen och fotade lite så kommer väl lägga upp en och annan bild till detta inlägg. jag fick på Emil min råsa slips så han blev kanonsnygg ;)! Kom just på att jag inte sitter vid min dator så de blir inga bilder.. haha men men sånt e livet! snart blir det sängen för mig.

Ha en bra kväll alla onsdagssupare..

/André Dahlgren Melin


så efterlängtat!



Imorgon bär det äntligen av till ännu en AIK match, så det kommer bli förkrök hemma hos mig och sen beger vi oss söder ut till en skithåla!
fan imorgon blir det äntligen röjja, så efterlägntat så det är sjukt!
men men idag blir det bara att träffa några kompisar och ta det lite lungt!
blir kanske åka iväg någonstans om vi orkar!

Nu får man inte ens träffa ens killkompisar utan att någon ska höja rösten..!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ>H

/André Dahlgren Melin

trött, irriterad och vill bara bort.



just så jag känner mig.. vet inte varför men när man blir hur trött som helst så blir man väldigt irriterad och om man blir väldigt irriterad så kan man bli ganska arg och om man blir arg så börjar man tänka på dåliga saker så man blir ännu mer arg och får ont i magen.. inte bra de inte.
sista träningen innan svenska cupen blev avklarad idag och den kändes inte helt okej eftersom jag är helt borta i huvudet och ja det är svårt att förklara.
Nu ska jag väl sätta igång att fixa pannkakorna för jag börjar bli riktigt hungig och sen ska jag fan sova!

God natt

/André dahlgren Melin

Frågestund



Jag är faktiskt lite nyfiken på vilka som läser min blogg så om ni har lust så kan ju lägga en kommentar under detta inlägg :)!?'
Min hjärna står ganska still nu så nu vill jag att ni ska fråga mig saker som jag kan svara på i bloggen eller komma med tips på vad jag kan skriva !?
Hoppas alla haft en bra helg så får ni höra med babbel från mig imorgon!

/André Dahlgren Melin


kärlekskakor med en gnutta kyssar på!





Det blev en bakdag idag efter att ha sett korpenfotbollen på jernvallen. Petras ord är lag så det blev att baka några kärlekskakor eller vad dom nu kallas, det är iaf som mockarutor med glasyr på och Petras mamma hade turen att komma på besök just idag och alldeles till att mockarutorna var klara så vi bjöd på kaffe och kaka.
Nu står dom i kylen och väntar på ännu fler hungriga magar, kanske blir det Emil som får nästa bit om man träffar honom något imorgon eftersom då ska han vara nykter och spela fotboll med Bolltrollarna.
Min älskling ligger i soffan och läser sin nya bok just nu som heter "Trasig", hon verkar riktigt inne i den så jag ska nog inte störa henne på ett tag, min stackars sjukling! Fast det som börjar bli riktigt jobbigt just nu är att min hals börjar verka och jag kommer nog snart också bli sjuk, hoppas bara att jag är frisk till nästa helg då Svenska cupen drar igång!
Nej nu ska jag ta mig ett stort glas vatten sen mumsa lite på en glass och sedans bums ner i sängen!
Ha en underbart trevlig Lördag alla!

/André Dahlgren Melin #21


Lördag den 21 AUG I think!







Dagens inlägg kommer att handla om den stora matchen mellan BBB och Lillpuben!
Innan matchen hade båda lagen slagit vad om 2 backar öl till vinnarna i denna inte så tempofylda match. Lagen känner väl till varandra eftersom de har tränat mot varandra en hel del under sommaren, då Lillpuben vunnit de flesta matcher då inte jag varit med så klart! Haha!
matchen stod 0-0 efter den första halvleken och det såg ut att kunna sluta hur som helstmen efter ca 10 min in i andra halvlek så får BBB en hörna som slås av Henrik Johansson till Prisse som elegant nickar in bollen bakom den chanslösa målvaken i Lillpuben. Temot höjdes en aning efter målen men båda lagen backade hem för att säkra att inte få ett mål i baken eftersom det stod ju 2 st backar öl på spel, men efter ca 15 min så kommer BBB i yttligare ett anfall med Robert Johansson i spetsen som dribblar "snubblar" och har sig och lyckas peta in bollen i mål, 2-0! Han snackade mycket efter matchen om sin Jyrgårdsanda och att det var han som avgjorde de, men det kan vi ju spekulera om. Jag själv tror att det var cochen André som var kärnan till denna vinst!! Men Lillpuben gav inte upp och fick ett reduceringsmål i slutminuterna då det kom ett inlägg från högerkanten som spelades in väldigt placerat till en annan som slänger sig och får foten på bollen och i mål! 2-1.

Grattis BBB till Ölvinsten och fortsatt lycka till, till båda lagen i fortsatt seriespel..
Nästa år kommer jag troligtvis att spela med något lag i Korpen.. vilka det blir återstår att se!

/ André Dahlgren Melin

Tisdag 17 Aug



Idag skrev jag in på på Arbetsförmedlingen efter allt jävla krongel där, så nu blir det möte på Fredag kl 13.00.
jag kom precis hem efter att ha varit och kollat lite på SAIK A-lags isträning.. Det såg väl skapligt ut, men det har ju bara gått 2 veckor av försäsongen så man ska väl inte spekulera så mycket.
snart ska iaf jag iväg på träning och svenska cupen närmar sig med stormsteg och det börjar bli lite smått nervöst, men ändå sjukt jävla roligt!
packningen är snart klar och musiken är på för fullt så jag spränger sönder rutorna i alla  lägenheter runt omkring! Ha en kanon dag alla!
/André


Måndag 16 Aug




1:a gånger var verkligen inte ok..
2:a gånger var inte heller ok, men första gånger var ändå värst..tror ja?
För den 1:a gången litar jag inte på någon.. inte på något av vad de säger..
Men den 2:a gången litar iaf iaf på 1 av dom trots att han e bajare.. men ändå så sjukt besviken och arg..
men den 1:a gången kommer jag aldrig få bort från huvudet..
Tur att det finns folk som tänker som mig och förstår vad jag vill göra..
Synd bara att dom bor i Hudik.. fast det finns ju 2 personer här med som förstår mig och vill göra samma sak.
Men jag vill ändå inte svika dig.. fast än du gjort det mot mig nu några gånger..
Även att Jonas hade hittat inte så roliga bilder i fredags natt heller.. men men har man inte kommit över någon så har man inte..
hm..
Nu ska jag posta iväg brevet om att Matilda ska få gå på Smassens förskola till Sandvikens kommun..
Ha en bra dag!

/André


Lördag 14 Aug



No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

I´m sick of everyone around..
With their big fake smiles and stupid lies


Torsdag 12 Aug



Skulle precis börja skriva men nu blir det att byta bajsblöja nr 2 idag..
då var man tillbaka.. 
Just nu kör jorden rakt igenom ett fält med kometer och när de kommer in i atmosfären kommer det att bli gott om stjärnfall. I vanliga fall är det ett stjärnfall per timme. Nu är det 50-60st i timmen. Så vi får hoppas på att det himlen spricker upp ikväll så man kan se några på den blåsvarta himlen.
Dagen idag kommer innehålla mycket träning, kl 17.10 har vi ispass i Valbo och 18.20 intervall löpning 45,15 * 15.. dom som inte förstod vad jag just skrev så ska jag förklara lite.. man ska alltså springa i 45 sek 80% av sin maxhastighet sen antingen gå eller småjobba 15 sek och upprepa det 15 gånger på raken. Man blir ganska seg av det kan jag lova.
Nu ska jag och Matilda fortsätta lyssna lite på Kapten Röd innan vi går ut en stund!
Ha en trevlig Torsdag !

/André


Söndag 8 Augusti



Då har man precis sett AIK - BP på tv med Matilda och vilken match det blev!! Muhammed Bangura får 5 Stjärnor av mig denna match, vilken spelare! Kommer från Div. 1 och kliver in i AIK och avgör matchen med sina 2 mål!!
Det är bara att buga sig för denna man och hoppas att det håller i sig! Mycket bra värvat AIK!
Idag kom jag även hem från Sthlm där man tydligen blev Tv-stjärna i pogrammet Sommarkrysset, haha!
Även att i reklamavbrottet så sjöng han som ägde Grönan låten "Han tog av sig sin kavaj " och så kommer Gry fram med micken mot mig.. hjälp var första tanken men vafan det var bara att sjunga! haha
Nu ska jag göra lite sallad sen blir det nog filmmys.

/André

Lördag 7 Augusti



Nu sitter man i sin kära hemstad Värmdö och känner sig verkligen som hemma, som jag har längtat att få komma hit!
Jag bor hos min syster och hennes barn + Micke fast dom ska separera.. men det funkar bra endå..
under dagen idag kommer det bli Gröna Lund och se Sommarkrysset ikväll för min andra syster måste ju bara se "bög" Ola.. suck.. men jag älskar henne endå! trots att hon lyssnar på dålig musik! ;)
Snart blir det äta kycklinggryta men Novalie som är syrrans barn tycker att det är dumheter! haha så söt är hon!
Nej nu ska jag börja göra mig klar inför dagen.
Ha en kanondag alla!
Saknar er Matilda och Petra!

/André

Tisdag 3 Aug



Sitter i morgonljuset och lyssnar nu på blue to a blind man med Ken block och bara längtar tills klockan blir 6 då första ispasset drar igång för årets säsong! Det ser ut att bli en skapligt fin dag idag iaf så vi får hoppas att den för med sig lite glädje till mitt ganska så tragiska liv. Men nu får det bli en vändning på det tycker jag!
Det enda som fattas att packa ner i trunken nu är mina underställsbyxor som troligtvis ligger hemma hos "miss Lundin" så det får nog bli att jag ringer dit eller tar ett av mina gamla underställ men det är jag inte så sugen på eftersom det känns så mycket proffsigare med de nya ^^ haha jag vet att det låter fånigt men det känns så!
Nu blir det dags för lite frukost eftersom det knappt blev någon kvällsmat igår pga massa skit.. fick ingen matlust och var sur.
Have a fucking nice day bitches!
/André

RSS 2.0