Lördag 27 Feb


Mars månad börjar närma sig med stormsteg och det betyder att det bara är 20 dagar kvar av bandy säsongen så från och med måndag är det formtopp!! onsdag nästa vecka börjar första kvartsfinalen och vi får reda på motståndarna imorgon kväll!
Idag blir det äta lite kvällsmat med Emil och hans familj sen vidare på matildas 20års fest sen krogen med Emil :D!
för hörde att han skulle ragga på 30+ are xD haha
nej nu blire partykläderna på och vaxet i håret !!
Tjatja!!

Onsdag 24 februari 01.14

Ligger i min underbara soffa med datorn över mig och lyssnar på lite musik medans Emil står i duschen och göra vad man brukar göra i en dusch.. äta banan och skala potatis så klart!
Eftersom jag var på hälsocentralen idag eller ja rättare sagt igår så kan vi väl ta och skriva lite om de, eller så kan vi ju bara prata lite musik?
Jag tycker vi tar musiken för den här gången!
Jag har fått en ny favoritlåt som är sjukt bra, bandet heter brokencyde och låten Schizophrenia!!
Jag har även skapat världens bästa spotify lista som jag kommer publicera här om någon dag, eftersom musik har ett så stort inflytande så tycker jag man ska insperaras och lyssna på massa olika musikstilar istället för att bara lyssna på det vanliga som man ändå alltid annars lyssnar på så teata och variera mer än vad man gör!! Det går speciellt ut till alla dessa fjortisar som skriker och gråter ihjäl sig efter Erik eller vad han nu heter den nya flickidolen i Melodifestivalens tunna tävling!
Jag ahr inget emot Erik personligen men det blir bara för mycket när alla skriker efter att få ta på han och sen aldrig mer tvättar handen på flera veckor tills det kommer en ny flickidol!!
Undra vem nästa blir?
Kanske Emil Lundin?! Jaja vi får väl se!

http://www.youtube.com/watch?v=nr1JfQyEIZs


Lördag 20 Feb

Idag så tog jag Magnus Hedly och Jonas Blom en sväng till min kära hemstad Stockholm för att träffa Magnus syster och "ankel" alltså typ moster och för att shoppa lite, Min norska blir allt bättre och bättre nu och snart blir det åka dit och träffa lite roligt folk!!
Eftersom jag och Jonas tyckte att Magnus och dom kunde vara för sig själva så gick vi runt lite i snökaoset, jag hittade ett par Jeans på carlings för 699 som hade kostat 1400 och ett par skor på Din sko för 249 men jag fick dom för 49 kr eftersom jag hittade ett presentkort i plånboken!!
vägen hem blev riktigt orolig eftersom på motorvägen fick vi tvärstanna minst 3 gånger eftersom det inte var någon sikt och bilen framför dök upp lite då och då framför oss..
väl hemma i viken så började jag städa lite och så sen drog vi till Jennhy Olsson för att Evelina hade sin födelsedagsfest där.

Torsdag 18 Feb


Nu tycker jag att jag börjar bli allt klenare för varje dag som går men jag ska försöka rycka upp mig!! Jag vet bara inte riktigt vad jag ska skriva om liksom men det löser sig väl.
Gårdagens match mot Bollnäs borta slutade 6-7 till oss och vi säkrade andraplatsen och är därmed klara för slutspel mot 3an i södra gruppen!!
Det blir jag som inleder slutspelet troligtvis som spelas 2 matcher, 1 hemma och 1 borta.
I natt så kom vi hem runt 1 så jag har sovit fjuttiga 5 timmar och är riktigt seg i kroppen men det ska nog bli bättre nu när vi attleter på Barn och fritidspogrammet i Sandviken ska ut och underhålla jernvallens 6-7 åringar i Högbo i skidlek och annat roligt!
Dagen för dom börjar rund halv 9 och slutar runt 1, medans vi ska vara där halv 8 till kanske 2?
Nej nu blir det på med de stora täckbyxorna och en massa varma kläder och mitt älskade svarta kaffe!!
Ha nu en under bar kall morgon och en fortsatt trevlig dag !
Puss!

Tisdag 16 Feb


japp då ligger man i soffan igen för ännu ett inlägg, kan ju ta och berätta att jag har beställt min studentmössa nu + ett badlakan + flipflops 9+ studentkondomer, tyckte att det skulle komma till användning fast jag inte använder det! allt det gick iaf på 1011 kr som inte var så farligt.
Idag blir det att betala balen också som går på 550, sen om 2 veckor ska jag kolla på en smoking som jag ska ha till balen, blir också någon röd fluga till eller va johanna snacka 0m eftersom jag ska passa till hennes klänning!
det kommer nog bli bra!
Idag efter skolan måste jag till gymmet eftersom jag inte tränade igår men jag vill också ut på isen innan fredag, eftersom vi har match mot Bollnäs imorgon och inte har träning då.
men på Söndag har vi det avgörandet mötet mot Hammarby hemma som jag ska stå och det kommer bli riktigt spännande så det e bara att vila ljumskadan och satsa på matchen då för nu måste jag ta fram det lilla extra jag har!!
SAIK U20 mot SM-FINALEN!
¨Ha en underbar dag !!
PUSS

Måndag 15 Feb



http://www.youtube.com/watch?v=xigqASHJO3A

Haha jag tror jag dör!!
Ännu ett underbart humorpogram av Jonas Blom och André Dahlgren Melin ;D!

Måndag 15 Feb


Ligger i soffan nu och är riktigt seg i kroppen, blir ingen träning ikväll för jag har ingen lust eller ork att ta mig dit och träna idag känner jag. Kroppen och huvudet säger nej inte idag, men ändå vill jag eftersom jag inte vill hamna efter..
Ska snart bädda om sängen så jag får nya sängkläder om jag orkar ta mig upp och bäddar, det är något extra när man lägger sig i en nybäddad säng och bara sträcker ut sig under det sköna nybäddade täcket, det känns liksom att det är en ny skön säng man ligger i.
Imorgon ska jag betala den där kukbalen också.. Ska gå med Johanna på den i maj eller vafan de nu e, men det ska ju bli skoj.
orkar inte slösa mer tid vid datorn nu..

hejs..

Lördag 13 feb



Beställde nyss denna tröja ;)!


Lördag 13 feb


För dom som inte vet så har jag börjat med en ny diet för att minska underhudsfettet, det går ut på att jag slutar ät potatis,kött,pasta och onyttiga saker.. just nu lever jag på grönsaker, kyckling och mer nyttiga saker :)
fast jag ska testa i någon vecka nu, och om jag försämras i orken och uthålligheten på planen så börjar jag äta normalt igen, för nu är det slutspel snart och då ska allt vara topp!!
Imorgon är det match mot Örebro borta och då fan ska jag hålla tätt för nu är det bara viktiga matcher kvar och inget ska stå ivägen för vårt svartvita lag!
Idag blir det att åka iväg till valbo med Josephine och Magnus om han kan vara lite mer "körglad"..
Hade tänkt att kolla på lite Ikea för att fixa till min lägenhet lite :)!
Nej nu ska jag äta sallad ;D!
Pusshej

Tisdag 9 Februari


5g.

Blir lite roligare fester i helgen så att säga ;)
Snart blir det att åka/gå och äta antingen kinamat eller bara något skit på monnes vi får se hur det blir.
lär dra nu innan magen skriker ihjäl sig.!
Puss

Tisdag 9 Februari


Idag så börjar jag vid halv 1 så jag har en otroligt skön sovmorgon kan jag lova, fast det jobbiga just nu är att jag inte har ätit frukost och jag måste verkligen hålla i nu med alla måltider så jag ska gå upp vilken sekund som helst.
Idag har jag bara 1 lektion också som börjar 12.30 och slutar 14.05, Arbetsmiljö och säkerhet heter den och jag har ingen som helst aning om vad vi gör i den kursen just nu eftersom jag varit borta nu ett tag pga. bandy´n.
Vi får se om jag kommer ha ett möte senare idag angående bolltrollarna och deras framtid och så ska jag testa ut de nya overallerna till oss tränare.
Imorgon kommer min nya hylla som jag har längtat eftr så jag ska nog börja mublera om lite under dagen idag så jag får ordning tills den kommer, det blev en svart hylla ´so är 2.02 hög och 280cm lång och gick på ca 3300.
Nej nu måste jag göra mig klar!
Ha en trevlig Tisdag!
Puss

I bussen hem från Motala!


Japp då sitter man i bussen igen påväg hem från hotellet i Motala, har lite svårt att skriva med min vänsterhand nu eftersom mitt lillfinger är som det är och mitt långfinger är blå/lila plus att jag har fetaste blånageln, den kommer nog trilla av snart skulle jag tro!
Idag så kommer vi hem runt 2 tiden och det första man ska göra då är att tvätta och hänga upp alla kläder på tork för i kväll är det träning :)!
Blir att vara med Jossan också en stund och får väl se om hon sover över hos mig inatt igen.
Emil har min nycklar men har inte svarat på mitt sms än så får väl ta att bomba han om en stund, eftersom jag måste ha dom när jag kommer hem för jag vägrar vänta ute i den här kylan :)


Vetlanda - SAIK 9-9


Sitter i bussen påväg till hotellet efter matchen mot Vetlanda. Vi var riktigt svaga i defensiven men skapade ändå riktigt mycket men det blir för stressat när vi kommer i anfall och allt ska vara avgörande..
Men men det är bara att ta nya tag :)
Jag ska dela rum med Nilsson och Ted och eftersom Nilsson snarkar som ett djur måste jag försöka somna fort ;D!
Hahha han sköt även sönder mitt finger på uppvärmningen så nu har man ett uppsvullet finger med en fet jävla blånagel ;D!!
haha nu ska jag fortsätta kolla filmen vi kollar på som jag som vanligt har missat en hel del på!!
Ha en trevlig kväll :)!
Puss

AIK (AIK - Peking 2-2) Publik 3587

Gårdagens match mot Peking slutade 2-2 som är ett bra resultat för att vara försäsong när man testar runt spelare och försöker komma fram till det lilla extra till seriepremiären.
Matchen såg ut att sluta 2-1 till AIK, men passivt försvarsspel i samband med en vänsterhörna med kvarten kvar av ordinarie tid gav 2-2 sedan lagkaptenen Daniel Bamberg fått slå in en nickpassning från Oliver Lönn i mål. IFK Norrköping kunde även ha gjort 3-2 i den 85:e minuten då de slog en frispark från högerkanten mot den närmsta stolpen, men Nicklas Bergh kunde precis fånga upp bollen på mållinjen.
AIK fick en bra chans i den 92:a minuten efter att Mutumba slagit ett inlägg från höger som Miran Burgic förlängde med huvudet, men bollen gick precis över mål och landade på nättaket.
tredje träningsmatchen i rad med ett oavgjort resultat, vi gör målen får chanser! Det här ser bra ut inför Allsvenskan 2010!! 

AIK:s laguppställning
(4-4-2): 22 Nicklas Bergh - 14 Kenny Pavey (61), 3 Per Karlsson (61), 6 Walid Atta, 4 Nils-Eric Johansson (K) - 7 Bojan Djordjic (61), 5 Jorge Ortiz, 30 Dulee Johnson (61), 19 Martin Kayongo-Mutumba - 11 Antônio Flávio (87), 26 Pontus Engblom (61).
Avbytare: 2 Niklas Backman (61), 8 Daniel Tjernström (61), 9 Miran Burgic (61), 16 Martin Lorentzson (61), 24 Daniel Gustavsson (61), 23 Christoffer Eriksson (87), 12 Tomi Maanoja.


Vetlanda nästa


Sitter med otroligt hög volym ur mina grymma högtalare i lägenheten nu så grannarna skriker ;D!! haha
har precis ätit klar min goda potatisgratäng och sjömansbiff och ska ta tag i disken snart :)!
Ikväll blir det att åka till lilla Jossan och troligtvis sova över där..
Idag efter träningen blev jag budad till A-lagsmatch mot Vetlanda borta på Söndag med övernattning så jag slipper skolan på måndag, skönt skönt de :D!
Idag så har jag varit ledig från skolan "ovanligt.." så jag stack iväg och gymmade med Magnus före våran träning, det blev ca 1 timmer gym med kondition, mage, och olika mac övningar så det blev en lugn träning eftersom vi hr match i helgen men ändå tuffa övningar. Efter gymmet blev det bandyträning som gick grymt bra och jg känner mig i form som bara fan! det känns att roteinpulvret ger resultat i musklerna och snart börjar jag med kreatin också så då kommer det bli ännu mer full fart på mig och tänk duracell då ;)!! Mahaha!!
Nu får ni ha en trevlig helg med massa skratt!!
Puss på er sötnosar!!

Så lat kan man inte vara..



Fredag och ledig, kan det bli bättre :D?
Bandy träningen idag börjar kl 16.50 - 18.00 och innan det har jag inte en aning om vad jag ska göra, det blir nog bara ligga och vila fast jag vill till gymmet hela hela tiden men jag hatar att gå själv..!!

Igår kväll var jag med min skitunge Ida och vi var och kollade på Parling när han spelade rinkbandy och jag lovar Ida flörtade som fan efter matchen ;D iaf enligt mig och Parling !!
sen drog vi vidare för att hämta madeleine´s csi box hos Daniel men han vägrade komma ut med den eftersom han låg i sängen.. så jävla barnslig är han. vi var fan utanför dörren och han vägrade.. Jävla ..tto.
Ajja jag orkar inte lägga ner energi på jobbiga töntar som inte orkar gå upp för en trappa..

Nu ska jag ta och fortsätta ha kuddkrig med Isabell :D
Puss !

Ryggproblemen..

Ryggen min gör så jävla ont så ja skulle kunna skrika!!
jag vill bara bli bra i den men det kommer den bara vra i mina drömmar för jag kommer alltid att ha ont i den eftersom det inte går att göra något åt skadat så den blir helt återställt..
nej nu skajag sluta klaga..
Ledig dag idag och jag har inte gjort ett skit.. eller joo ätit och spelat Fifa oh haft en bandytrning nu på kvälen som gick skaplgt :)!
Min mage mår inte bra av proteinpulvret jag dricker nu heller men det ska väl gå över hoppas jag:)!
Alltså det tår sill i mitt huvud och jag har ingen aning om vad jag ska skriva s jag slutar upp med det nu och går och lägger mig bredvid min snygging ;)!

God natt alla och vist ja.. jag har ju en överraskning åt lilla Amra :)!!


ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
itty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHe
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
Hell
loKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHello

ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
loKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHell
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
yHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittoi
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHell
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHell
oKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKittyHe
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
Hell
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloK
it
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHell
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloK
ittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKit
tyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKitty
Hell
oKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloK
itty
HelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHelloKittyHe
lloKit


dubbelträning


Idag blev det ingen skola eftersom jag hade A-lagsträning och den gik riktit bra stundtals under träningen, Det blev även träning på kvällen med U20 som gick skapligt, det tråkiga var tt vi var nåra och att mina backar.. Aaa.. ingen kommentar..
Mamma kom på besök idag med och det glädjer mig riktigt mycket eftersom det var ett tag sen jag träffade henne och nu ska jag bli så ompysslad i 1 vecka eller aa 5 dagar !!
Visst ja det blev ju skola idag, mellan 6-7 i högbo så vi kollade på skidlekm med småbarn men det mesta jag och Hemgren kollade på var en tjej som var ledare.. DREGGEL!!
Jag hade söbollskrig med lilla Johanna också som jag vann ;D fast hon kastade mig rakt i ansiktet 1 gång !!
Nu blir det Wallander och sova eftersom imorgon börjar jag med proteindrinkar 3 gånger o dagen och Gym!!

God natt alla söta, snälla och BUSIGA!!
PUSSS!!

Ännu en skoldag bort..,


Bandyträning med A-laget igen då kl 13.30 på ute isen på Jernvallen :) ska faktiskt bli lite roligt att komma ut :)!
jag längtar inte till träningen ikväll för dåkommer jag säkert få e utkällning eller massa blickar eftersom jag sov över jobbet igår...
Det suger som fan att jag gjorde de..!
Nu måste jag äta upp och sen dra till jernallen:)
Ha en trevlig dag:)
Puss!

RSS 2.0