Positiva tankar

Det finns många tankar uppe i mitt huvud just nu, men det börjar jag ju bli ganska van vid.
Många av de tankar jag har just nu är hur jag ska gå vidare med livet.. ska jag ens försöka med ett förhållande eller är det helt kört? vill hon ens? för ena sek verkar de som de sen verkar det som man inte ens finns.
vill jag?
2 dagar eller ja krognätter i rad blev jag sårad, sen så menade man inte det som hände när helgen var slut.. Men då lär man ju fan visa att man ångrar de med och inte bara säga "jag menade det inte" och sen ska allt vara bra!
Om man verkligen ångrar sig så säger man förlåt och försöker med alla medel få personen att inse att man verkligen inte menade det man sa eller gjorde.
Jag vill heller inte ha en flickvän som ligger på andra sidan sängen eller sitter i andra sidan soffan, jag vill ha närhet.. vill känna känslan av någon som kommer och lägger sig i ens famn och säger "jag älskar dig"
Det var väldigt längesen det hände för mig...
Men som sagt positiva tankar ska det vara men det är inte så lätt ibland, hur mycket man än försöker!
Vad man än gör så känns det som man gör fel.
Jag vet inte vad jag ska göra bara..

/André Dahlgren Melin


Ätligen Fredag!!



Sitter här framför datorn med lite godis och försöker få lite inspiration, dumle är iaf riktigt gott och dom är små sura svamparna som är turkos och rosa är så goda! Men mest av allat älskar jag choklad, alltså finns det något godare än de!? jag är på världens godis humör nu men det beror nog på att jag inte ätit frukost än!
jag måste faktiskt bli lite bättre på det där med frukost för det är väl dagens viktigaste mål om jag inte hört fel?!
Idag hade jag tänkte gå ner på stan en stund och handla något till Petras födelsedag men så blir det inte eftersom hon och Matilda ska med. Men det löser jag nog på något vis.
Dagens träning börjar 20.00 och slutar 21.00 hihi underbart med tränig på en fredag, jaovisst!
Får se om jag ska träffa markström ikväll och se en film eller hur det blir.. Jag har faktiskt ingen aning..
Kommer inte ha ågot interet hemma heller eftersom min dator har blivit lite misshandlad, men som tur är finns mobilen om ni vill nå mig! Jag kommer troligtvis att byta nummer snart när jag skaffar mig en ny mobil men det blir också comviq så ni ka vara lugna!
Nej nu blir det frukost innan jag hungrar ihjäl!
Ha en trevlig fredag alla nyktra!

/André Dahlgren Melin

humor..


Har skapligt tråkigt nu, sitter och inte gör något och väntar tills klockan ska bli 4 då jag ska träna bolltrollara.
Efter att ha tränat dom ska jag dra mig hemåt för att fixa lite små saker och packa inför helgen då det blir borta match i Edsbyn igen och fest på Lördag kväll. Det kommer bli utgång på Fredag efter träningen med men på Lördag då det är avslutning med Hofors AIF så vet jag inte var vi går ut eller om vi går ut men hoppas de! Det kommer troligtvis bli en hel del festande! Men jag ska nog vra på min nyktra sida ;)! Mahaha
Ge mig humor, snälla.. !?
På söndag så blir det cup med bolltrollarna från 9 - 15 så kom och kolla och heja på vårat topplag!
det kommer ett roligare inlägg ikväll om jag får lite inspiratio..
Min mobil é död med..

/André Dahlgren Melin

Who can love you!?

Igår blev det sen träning igen så idag är jag väldigt, väldigt sliten! Känner att hela kroppen egentligen bara vill ligga ner i sängen framför en bra film och bara få vila upp sig och kanske bli ompysslad, haha!
Idag kommer mamma och Rolf på besök över dagen och vi kommer åka till Owe´s med Petra och Matilda efter mamma varit på sjuhuset.
Min mobil som varit inne på lagning är nu tillbaka och den funkar kanan "tyvärr"! ville att det skulle vara samma fel igen så jag kunde få en ny men inte då, vi får bara hoppas att den kronglar snart!
Nu ska jag ta och göra mig klar och fixa tid till hjärtkoll och lungkoll.. i need it!

/André Dahlgren Melin


4 år av blåmärken



Jahapp, alliansen tycktes ta hem segern och SD kom med i riksdagen med sina 5,7 % enheter.
Öhm.. ja vad ska man ta och säga om de då? Finns inte så mycket.. Jag var nästan helt säkert att de rödgröna skulle ta hem en stor seger..
men som sagt nu blir det yttligare 4 år av blåmärken och mer åt de rika och mindre åt de fattiga..

Dagen som varit har varit ganska hektiskt.. först var jag ner till stan med Petra och Matilda och fikade lite och efter fikat så blev det traska runt lite och knalla lite och sedan handla mat på ica innan vi kom hem.
Nu så har det blivit lite mys framför tv:n och bara vilat.
Om ett lite tag ska jag bege mig mot Jernvallen för yttligare ett träningspass 21-23..
Hoppas alla haft en bra dag!
Min har varit skaplig.

/André Dahlgren melin



Skutskär - Västanfors



Dagen började med att man vaknade tidigt, vid 7 snåret ungefär. Jag låg bara och drog mig och kollade lite på en film men solen sken in så man såg inte så bra.
Sen blev det lunch på statoil och vidare mot matchen som spelades i Göransson Arena.
Vi vann matchen med 8-1 tror jag att det blev och jag fick stå för bland annat en straffräddning, så det kändes verkligen jätte skönt!
Nu så blir det bara vila eftersom det blev en total urladdning på matchen och så får vi se vad man lagar för god mat ikväll.
Ha en trevlig söndagskväll!

/André Dahlgren Melin

Ångest

Nu när jag sitter här vet jag inte vad jag ska skriva?
det är som att det inte finns något i huvudet eller kroppen som vill ut, fast det egentligen är miljontals saker som bara vill forsa ut.
Jag har ingen lust att skriva om klumpen i magen eller om hur kroppen känns sliten och död.
jag har inte heller någon lust att skriva om kärleken eller sveken.
inte ett dugg lust om att skriva om igår.
ingen som helst lust att skriva om mitt nu så trista liv eller hur underbart det varit.
Jag vill verkligen bara prata ut..


/André Dahlgren Melin


Träningsdags igen 21-23



Ännu en sen träning i Göransson Arena.. Känner att jag har världens träningsverk i låren och är hur seg som helst i benen men vet inte vad det kan bero på! jag har inte en susning om det!?
Matilda har gått sin första vecka eller ja 3 dagar som det bli i veckorna nu framöver på sitt dagis, Hon verkligen älskar det och det märks så tydligt att hon trivs och det gör mig så glad! Men det är klart att man saknar henne om dagarn men ändå skönt att få lite ensam tid med Petra.
Nej nu står det faktiskt helt still i mitt huvud.. Jag hade så många saker jag ville skriva om idag men nu har jag gelt glömt bort dem!
Men men det får bli att packa väskan till träningen nu!

Ha en trevlig kväll!

/André Dahlgren Melin

Morgonstund har guld i mun

Sen träning igår kväll och jag var hemma rund halv tolv, väl hemma blev de kolla på en dokumentär om två familjer som hade 23 barn tillsammans. Ena familjen hade 10 barn medans den andra hade 13 st, tänk att försörja en 13 barnsfamilj!? Tänka alla blöjbyten, skjutsa fram och tillbaka, skolan, handla mat, och jaa alla vardags sysslor. Den var iaf väldigt spännande att se på hur dom hade det och de olika lösningarna de hade för att underlätta men det är något jag aldrig skulle utsätta mig för! 
Dagen idag blir först se på film med Petra när hom kommer hem, sen ut och springa och köra lite styrka, sen ska jag nog kanske ner på körskolan om jag orkar! det är väl det som är planerat, eller ja jag måste hem och hänga tvätten och säga hej till mamma som kommer på besök över dagen!
Nu kom plutten hem så nu blir de film!
Ha en bra dag!

/André Dahlgren Melin 

4dagar och 9 timmar sedan..

nästan 5 dagar utan bloggande från min sida.. beror nog på för mycket att göra i min vardag och för mycket att tänka på..
dagen som varit har inte varit sådär jätte bra om man så vill säga, men som tur är så träffar man killarna i laget lite senare så man kan koppla bort allt annat som stör en.
träningen börjar kl 21 idag och slutar runt 23, lite sena träningstider denna vecka pga. att vi kommer träna i Sandviken och inte i Valbo något mer.
Nu blir det laga mat sen sticka hem till mig fort och fixa tvätten så den kommer upp på tork..

/André Dahlgren Melin


Äntligen fredag!



Då var det äntligen dags för fredag och helg, fast att jag har helg varje dag känns det som,, Helgen blir väldigt händelserik.
Idag kommer Matilda vara på dagis till kl 1 för sista dagen på inskolningen och efter det så tänkte vi bege oss ner mot stan för barnens dag och höstmarknad. Imorgon har vi blivit bjudna på middag hos far min och så ska vi cykla och plocka svamp igen eftersom Petra verkligen gillade det och på söndag blir det match mot Broberg borta i Dina Arean (Edsbyn).
Så helgen är verkligen fullspäckad med aktiviteter!
Jag har fortfarande idé torla med filmer man kan se så snälla kom med förslag nu när helgen också är här!
Hoppas alla får en trevlig helg och att ni inte super bort den!

/André Dahlgren Melin


Skogsmullar blev det av oss!

Det blev en dag i skogen igår med svamp plockning och fika!
Här kommer lite bilder soma sammanfattar dagen!











/André Dahlgren Melin

skogstur det e frågan de ?



Har precis vaknat upp i sängen bredvid mina små älsklingar och fått höra om nattens alla drömmar, det var allt från glasflaskor till skalbaggar och en massa annat roligt. Matilda har en förmåga att suga och dregla ner saker och just nu funkar inte Petras mobil pga de, men vi får hoppas att det löser sig med den!
Nu snart när Petra och Matilda går till dagiset så ska jag sätta igång och baka en kladdkaka samtidigt som jag ska se mig en film, tror det ska bli beck idag igen. Om ni har något bra filmförslag så kom gärna med de, för just nu står det helt still i min hjärna och jag har inga idéer!
Det är sagt att vi ska tillbringa eftermiddagen i skogen med min mamma som är på ett kort besök i Sandviken, men jag vet inte hur det blir nu när vädret inte ser så lockande ut, men det har väl aldrig hindrat mig!!
återkommer om det blir någon skogsrunda..
Ha en bra dag!

/André Dahlgren Melin

Jobbar vidare...



Blev att åka till jobbet idag på sandvikens IF för att göra klart gruppindelningen och spelschemat till Sandnet cup som går av stapeln i slutet av sept. Nu så är jag äntligen hemma efter att varit där och sen hem till lägenheten för att hämta mina träningskläder för det är faktiskt ispass idag med för på söndag har vi match mot Broberg borta! Det ska bli en riktigt spännande match! Just nu fixar Petra med tvätten och hon är jätte förvånad över hur mycket kläder Matilda har ^^ haha
men nu ska jag börja laga mat igen, ha en trevlig Tisdag!

/André Dahlgren Melin


I en annan del av stålmannens Norrköping

I fredags begav sig Petra, matilda och jag till stålmannens Norrköping för att besöka Mamma och hennes stålman.
vi har haft en väldigt mysig helg med loppis, bubbelbad och mysiga promenader och lite mer egentid till varandra.
tänker inte skriva så mycket mer förutom att det varit en riktigt underbar helg med en massa skratt och jag har verkligen kännt mig lycklig!

Här kommer lite bilder











Bara för er som inte fattade ett skit om Stålmannen så är det ett internskämt ^^

/André Dahlgren Melin


Lite nöje, bland annat Rockbjörnen, slipknot

Oskar Linnros - Måste ge ett stort Grattis till Oskar Lindrot som igår tog hem 6 st Rockbjörnar och bland dom var det Årets svenska låt och årets genombrott. Rapparen som blev producent som blev popstjärna tog i går hem två av de prestigefulla Rockbjörnen-priserna. Det är bara att grttulera! Såg honom live på sommarkrysset tidigare i somras men blev inte så imonerad av honom då men efter att ha lyssnat lite på Spotify så har han ändå fastnat inne i min skalle!

Lars winnerbäck - tog hem årets mannliga live artist, har aldrig sett han live förutom en film som han spelade in under hans turné för någon sommar sen och den måste jag verkligen säga var grym! Du var verkligen värd detta pris!

Slipknots egen Joey Jordison har röstats fram till den bäste trummisen i världen och det är inte första gången han får denna utmärkelse! Han är verkligen otrolig, helt sjukt jävla bra om man får säga så!
Nu hinner jag inte läsa mer nöjen och dela med mig för nu blir det duschen sen fortsätta packa!
Ha en trevlig helg och jag bjuder på ett smakprov av Joey Jordison som måste ses!
http://www.youtube.com/watch?v=sp_PJrPgpk8


Valbo - Sandviken - Valbo - Sandviken ---- Norrköping

Ska snart ta mig lite frukost innan jag och Petra drar oss till Valbo med Matilda, vi ska väl in på någon leksaksaffär och så ska jag lämna in mobilen på lagning igen.. hämtade den igår.. blir så förbannad!
Efter det så blir det tillbaka till kära viken för packning till både träning och imorgon. Sen drar jag tillbaka till Valbo igen för träning med Skutskär och sen tillbaka igen till viken för ännu mer packning och städning och imorgon bitti åker vi alla till Norrköping för att hälsa på mor min och Rolf så klart!
Kommer nog mer ikväll om jag hinner, är lite stressad just nu.

/André Dahlgren Melin

Söka Jobb men vad?!



Solen skiner igen efter många dagars regn men den skiner inte som i somras, det märks att hösten närmar sig med stormsteg. Det jag verkligen saknar är att sitta hemma hos pappa när regnet vräker ner och åskan slår, det är så mysigt på något vis.
Jag måste verkligen börja säka jobb snart och skaffa mig ett körkort men det är så svårt att veta vad man ska söka för jobb? Så kom gärna med ideér till mig! skulle verkligen behövas lite mer fantasi kring mitt jobbsökande!
Körkortet står väldigt still fortfarande och Jonas Blom tog sitt körkort igår så ett riktigt grattis till dig Jonas! Det blir nog så att jag ska köra lite i helgen när jag, Petra och Matilda drar oss mot Norrköping sen ska jag försöka köra varje dag nästa vecka på körskola för nu ska jag ha mitt körkort, Det är bara så!

/André Dahlgren Melin

RSS 2.0