Party like a Rrockstar!!

Det blev iaf en liten Halloween fest hos mig med en massa tokigheter och jag var så otroligt glad så det var sjukt ovh efter att ha gjort en kanonmatch i cupen och räddat en straff i sista minuten så var stämmningen hög i mitt partyblod!
Kommer inte skriva så mycket mer utan bilderna får visa!!

 

/André Dahlgren Melin


AIK - Bondeby!

where should I fucking begin!?
Dagen började iaf med att jag, Albin och Tobbe svepte i oss en massa biror hemma hos mig medans Emelie kollade på! Vi hade AIK trubaduren på ch såg guldminnen från från 2009. Sedan blev de lokalbuss in till Gävle för att möta upp våran käre vän Ratface och sedan åka vidare till godisarenen! Väl inne i arenan så träffade vi på folk från Branchen, DG och BA och stämmningen var hög! Sen drog matchen igång och till en början så var klacken inte så så ok.. men efter lite käftande mot bönderna på andra sidan nät och plexiglas så blev stämmningen allt högre!! Och efter 11 min så trycker vi in 1-0 och man hamnar underst i en hög av skrikande AIKare, underbar känsla måste jag säga!
När det återstod 9 sek av första perioden så kommer nummer 2! Men nu hamnar man på något konstigt sätt nästan på axlarna på en snubbe framför mig!? I tredje perioden så kommer 3:an och jag vet inte hur man flög runt överallt i klacken då?! haha! och vi drog igång "Brynäs, SHY  SHY!" och "3-0 till vårt AIK!" Underbar Vinst blev de!! efter matchenblev vi jagade av ett tiotal snutar med batongerna framme när vi skulle gå över en väg.. Hatar dom!
På bussen hem så blev de bråk på bussen men de tänker jag inte ens skriva om.. tråkigt att de ska bli så men man måste stå upp för sina kompisar..
Allt blev iaf en riktigt lyckad kväll!

/André Dahlgren Melin

Black head!



Har varit dålig med at tuppdatera min blogg de senaste dagarna pga att min dator är sönder och jag har inte kunnat låna någons men nu sitter jag hos min kära vän Ida som färgar mitt hår svart som natten! Jag har precis varut och sköljt ut de och jag måste erkänna att jag gillar det skarpt! Nu blir det bara att klippa sig när jag får råd så det blir ännu mera snyggt!
Dagens träning idag gick riktigt bra och jag fick göra några riktigt sköna räddningar som häjde mitt självförtroende något! Vägde mig idag igen och nu stod mätaren på 70.2 och jag har äntligen kommit över 70 kg så nu blir det bara ännu mera gym och kosttillskott så jag blir lite mer biff ^^ haha
Imorgon ska jag till UM för att hjälpa en kompis med något tragiskt sen blir det dricka bira och kolla AIK i Gävle och jag lärde mig en ny ramsa igår när Albin sleepade over hos mig!
"AIK kors och tvärs, knulla hora, dricka bärs" Haha ganska ful, men den fick ändå grabbarna i laget att skratta!
Hoppas alla får en trevlig kväll!!


/André Dahlgren Melin

gott gotteli gott gott!


Har precis kommit hem efter en ganska bra träning och sitter just nu med Tobias och delar på en god och välförtjänt heineken. Fick ett skott på armväcket idag på träningen och nu är det skapligt svullet! Haha hela armen domnade bort, men sjuk som man är så gillar man de!
jag och Ante fick våra efterlängtade målvaktströjor idag med som vi gillade skarpt, men redan imorgon ska dom bort igen för det ska tryckas namn och nummer på dem!
Ikväll blir det nog bara kolla film med Tobbe och lata oss i soffan/sängen,  inte samtidigt då! ;)
ska försöka få lite ordning i lägenheten innan vi lägger oss så det blir fint till festen i helgen som kommer bli Awesome!!
Ha en kanonmysig kvälla alla, och en extra kram skänker jag alla ensamma sötnosar därute som bara längtar efter kärleken!

/André Dahlgren Melin

Påväg mot en ny destination igen



Då var det dags att börja packa väskan igen för att färdas hemåt till Sandviken och dess tråkga vardag!
Har verkligen mått bra utav att vara här i Stockholm där jag fått lugn och ro i mitt liv, känns som hemma här när man är bland syskonen och deras barn!
Fick mig en kopp Te i morse som jag inte har drukigt på många månader och jag kan ju lova att det var riktigt gott, summer dream tror jag att tesorten hette fast jag kunde inte känna några sommar drömmar när jag drack det tyvärr! Kan nog bero på att det är väldigt grått ute och att snön fortfarande ligger kvar.
Men vem vet, om någon månad är det uppehåll i bandy´n och vem är inte sugen på en tripp utomlands då?
Grekland skulle inte sitta fel att komma bort till 1 vecka eller 2 med någon rolig kompis!
Nu kom morsan och Rolf hit eftersom de ska köra mig till bussen och eftersom de ska på kalas här i sthlm vi 1 tiden.
Hoppas alla får en trevlig söndag med en massa filmmys kanske?

/André Dahlgren Melin

Sweet day



Idag har det blivit en väldigt lugn dag med en massa soffliggande men tog mig ändå ner på coop med Philip och hans morfar för att handla lite gått inför kvällen, men just nu finns det ingenting bra på tv och jag är inte alls sugen på att gå ut på krogen så de får bli någon annan gång. Men nu så sitter jag och Julia och äter upp allt godis medans Maria och Novalie sover och Philip är inne på sitt rum och, spelar spel? tror jag!
JO! Nu kom jag på en sak som jag gjort idag! Jag har blivit medlem på statist.se där jag kommer börja söka jobb på Måndag då registreringen är klar! Första jag kommer söka till är den nya Irene Huss filmen som verkar riktigt spännande! Ska även kolla upp lite drama kurser jag kan gå nu när man ändå är arbetslös!
De trodde ni inte om lilla mig va!?
Många tro sig veta saker om mig som inte alls stämmer och tar mig som en idiot kanske!? Men om ni bara försökte lära känna mig så skulle ni få se att jag inte är den ni hört att jag är!
Men självklart har jag också dåliga saker men varför tror ni att jag går hos kurator/psykolog för!? Jo för jag vet om mina brister och ska fixa allt i mitt liv och det är jag stolt över mig själv att jag har tagit tag i!
Men jag har redan blivit en mer posetiv person som ser allt de ljusa i de mörka!

Dagens visdomsord: Sträck ut din hand och finn en annan!

/André Dahlgren Melin


Philips fotokurs!!


Här kommer bilderna Philip tog :)!









/André Dahlgren Melin

Farbrorn med batongen



Låg och pratade i telefon nästan hela natten så det blev in på morgontimmarna man lyckades somna och det var nog bland de mysigaste samtal jag haft! Tack för det!!
Solen skiner lite idag så jag och Philip funderar på att gå ut och fota lite eftersom jag har lovat honom att jag ska lära honom ta "fina kort" så vi får väl se resultaten senare.
Finns inte så mycket att skriva just nu förutom att vi sitter just nu och lyssnar på lite jul låtar eller ja "AIK:s julskiva" så otroligt bra är den och jag blir så otroligt taggad tills på Torsdag då vi beger oss till Bondeby "Gävle" för att se vårat kära AIK krossa Brynäs!
Glöm inte kolla på när jag lär ut Philip i fotografering senare idag!

Pussar och kramar till alla söta själar där ute!

/André Dahlgren Melin


En underbar dag!





Ojojoj vilken kanondag! Vart ju att åka iväg till Nacka Forum med Philip och Maria som är min syster och hennes barn! Vi tog oss en fika när vi kom fram och det blev en chockladkaka för mig och en naked juice bar för Philip som är bland de godaste jag någonsin druckigt i mitt liv! Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara den men det är som en smoothie men mycket godare! Det blev lite handlat också men inte så mycket, det blev bland annat en tröja som jag kommer ha på Halloween och sedan ett örngott och tre st filmer om andra värdskriget som jag är riktigt insatt i eftersom jag alltid har älskat att läsa om histora! Tro det eller ej men det var mitt favoritämne i skolan!
Gud vad jag har saknat Stockholm och alla tjejer man kan kolla på! Fan otroligt hur mycket man har spanat och hur många som har kollat tillbaka, mjaou!! haha, Jag har ju försökt lärt Philip som är 12 år men han gillar inte tjejer så mycket än men det kommer väl !
Han har tjatat på mig om att jag skulle skriva en sak som han gjorde på Burger king idag och det var att han "baxade" sockerpåsar därifrån ^^
Nu ska jag bara ta det lungt och ta något gått att äta för det är ju faktiskt Fredagskväll och med det blir det Fredagsmys !
Och jag måste bara säga, Jag mår så bra nu! Verkligen på riktigt!! :D

Massa mysiga kramar skänker jag till alla er som sitter ensamma idag!

/André Dahlgren Melin

Snö snö, underbara snö!

Då har den första snön lagt sig över Stockholm och det ser ut som det aldrig kommer sluta snöa. Det kom nog snö idag bara för att jag ska in till Nacka forum och shoppa och bara har med mig skinnskor och tygskor, men jag ska inte klaga! Jag har längtat efter snön men den kunde väl kommit imorgon istället (A)?
Igår blev det lägga sig ganska tidigt eftersom alla var så himla trötta och speciellt jag som hade suttit på en buss i några timmar och innan det varit hos psykologen för första gången och jag måste verkligen säga att det har hjälpt mig riktigt mycket efter bara 1 gång och jag rekomenderar verkligen alla som vill lätta på sitt hjärta att ta kontakt med en kurator/psykolog!  Bästa jag någonsin har gjort i mitt liv iaf!
Skriver mer senare och kanske så har jag handlat något snyggt då!

Här kommer lite bilder som jag tog nyss.. sorry om de inte är så fina ^^




/André Dahlgren Melin

Äntligen Hemma, Nemo!



Sitter hemma hos min syster Maria nu med datorn i knät och Philip brevid mig som sitter med sin MacBook som han fått av skolan! Fatta, fått av skolan! Man blir ju lite avis på ungdommen nu för tiden när dom blir så bortskämda!
Snopp snopp snopp är mitt nya ord just nu, förlåt om jag är dryg men jag skriver det till allt och alla och det finns inge stopp!!Jag börjar nog bli lika dryg som den där jävla Nemo som säger SKÄGG SKÄGG hela dagarna! Han bor ju här i närheten och jobbade på en förskola men fick sparken för att han bloggade om sina fester och om mycket sex, men föräldrarna var väldigt nöjda med honom och ville ha honom kvar! Men efter pogrammet kungarna av tylösand så tror jag dom har ändrat uppfattning!
Eftersom jag är uppvuxen här i Gustavsberg så kan jag ju berätta om några som bor i närheten av där jag har bott och det är tex. Mikael Persbrant, Markoolio och Peter lundblad som sjöng "Ta mig till havet". Lite roligt och så jag då! Den mest kända av dom alla, André Dahlgren Melin # 21 Skutskärs IF! Haha!
Jag måste ju passa på att säga att jag har träffat en riktigt underbar person för första gången idag, En väldigt speciell varelse som man märker på att hon har så mycket kärlek i hela sig! Massa kramar på dig E. <3

Nu ska jag och Philip göra lite mackor och dricka Proviva och kolla när Maria packar inför flytten nästa vecka!
Hoppas alla får en trevlig Torsdag!

Pussilipuss
/André Dahlgren Melin

4,5 kg borta

Var bort till Skutskär igår för uttligare ett ispass och då passade jag på att äga mig för att se om jag hade gått upp något men nej då! 4,5 kg hade jag gått ner istället så nu har jag pratat med tränaren och kommit fram till att jag måste fixa kosttillskott eftersom jag förbränner så mycket när jag tränar!
Träningen igår gick väldigt bra trots allt som hänt fast det har bara gjort mig starkar och nu har jag fått sett vilken person hon var och det är ingen jag vill dela mitt liv med! Som folk säger "mister man en så står tusen åter" och det kan jag faktiskt hålla med om!
Självklart mår jag inte 100% bra för att hon gick vidare så fort men jag mår mycket bättre nu och det är tack vare alla mina vänner och familj som jag vill ge en stor kram och puss till! Ni har varit underbara!
Nu ska jag bara blicka framåt och satsa allt på bandyn för att bli så bra som möjligt och skapa rubriker i tidningarna igen !!
Hoppas alla får en underbar Tisdag för det ska jag verkligen få!

Nu gym med Anna och Daniel sen blir det träffa Pernilla och kanske senare Amanda Edlund :)!!

/André Dahlgre Melin


En sorgsen varelse

Det mesta känns väldigt jobbigt just nu. Mitt liv känns splittrat och ensamheten stiger för varje dag som går. Jag känner att jag verkligen bara vill gråta ut, men det går liksom inte ensam. Allt går inte ut. Jag vill kunna ligga i din famn Jonas och bara skrika och gråta floder. Men det finns bara dig jag kan göra det med och du bor nu en massa mil ifrån mig. Jag vill bara kunna göra det utan att du behöver säga något, utan bara sitta där och hålla om mig. Precis som jag gjorde med dig. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig vännen! Och om du Petra bara visste hur mycket jag älskar dig och att jag aldrig i hela mitt liv skulle röra någon annan så skulle du aldrig någonsin tveka! Jag vill bara kunna vara lycklig, iaf 1 dag? En hel dag är allt jag ber om ! Allt känns verkligen bara skit just nu... Bandyn, kärleken, vänskapen, livet, själen, kroppen.. Ja verkligen allt!   / Andre Dahlgren Melin

Dagen efter..

Första träningen efter sjukdom avklarad igår! Det blev med nya benskydd också eftersom mina ska in på lagning och jag måste verkligen säga att jag redan saknar mina! Det kändes väldigt konstigt att sätta på sig dom där andra som inte alls var lika smidiga och sköna som mina, men vi får hoppas att jag får tillbaka dem till lördagsmatchen!
Idag så blir det en ganska lugn dag tror jag. Ska väl försöka stöda ur lägenheten på ännu mer skit och jag måste säga åt Emil´s mamma att hon ska hämta hennes son´s saker som står i källaren.
Vi får se om det blir flytt, men om jag få ett jobb så stannar jag kvar i gamla sköna gesällvägen 19!

Ha en trevlig dag allihopa!
/André Dahlgren Melin


Tillbaka i tiden

Ligger och kollar lite bilder från min syster Sara´s Bilddagbok och saknar tiden på värmdö. Jag måste verkligen dit snart och om jag har tur så blir det nästa månad, pratade lite med min andra syster Maria om det igår.. Men tyvärr Maria och Sara så kommer jag nog kanske sova hos Johan för det har ju blivit mycket hos  Maria på sistonde och när man fick höra ett samtal från en full Johan som handlade om att jag aldrig kom till han utom bara systrarna så ska jag göra honom glad ! Haha

Pratar med Jonas í telefonen nu så nu ska han få säga några fina ord:

lycka är att vara 2, så om du väl hittar kärleken så bevara den väl för den kanske inte är för evigt.

Det får bli dagens visdomsord!

/André Dahlgren melin


Vart leder denna höstkväll!?



Dagen som varit har varit helt ok. Jag och Daniel tog oss runt till olika butiker och affärer och lämnade våra CV:n och pratade med chefer. Vi tog oss också in till valbo för att kolla lite i affärer efter kläder men hittade tyvärr inget roligt där. Har fått 2,500 kr som jag hade lust att handla upp men så blev det inte idag.
I kväll har jag inget planerat, är väldigt sugen på att hitta på n¨got så vi får väl se om någon hör av sig eller om jag måste höra av mig till någon. Jag är riktigt sugen på att gör något ute, kanske en lång promenad eller varför inte årets sista grillning ?!
vi får se vart kvällen för mig.
Ha nu en trevlig kväll och sov så gott alla som ska till sina jobb eller sin skola!

/André Dahlgren Melin


Jobbsökardag 2

Har precis skrivit ut mitt CV och ska snart ut på stan och prata med arbetsplatser bara Nyllén har bajsat klart =)
Förhoppningsvis har jag redan ett jobb klart men är inte säker på hur mycket jag kommer få jobba där så det är ju bra att ha andra allternativ.
Jag kommer också besöka psykolog idag för att boka tid för att jag inte mår så himla bra.
Det kommer verkligen bli riktigt skönt att kunna prata ut med någon som lyssnar och försöker hjälpa och kanske blir jag bättre på att prata om mina känslor.. för det är jag inte allt för bra på men ingen kan ju vara perfekt.
Nu var han klar så nu drar vi iväg med raggarbilen ;D

tjingeling snyggingar!

Kyssar!!

/André Dahlgren Melin


Utmanad av Petra.

4 tv-program:

BB, simpson, paradise hotel, crime life.

4 saker jag gjort idag:

skrivit CV, vaknat upp bredvid en heting, borstat tänderna, kramats.

4 saker som jag längar efter:

Riktig kärlek, bandysäsongen, flytta, helgen.

4 saker på önskelistan:

Ett Jobb, flickvän, hus med pool, Sm-guld.

4 saker som jag avskyr:

Lögner, svek, våldtäckter, vara hungrig.

4 saker som jag tycker om att göra:

Mysa, spela bandy, kyssas, umgås med vänner.

4 saker som jag har ätit idag:

Godis.

4 utmanade:

[email protected]

Ässch orkar inte lägga till fler..


Uthyrning av lägenheten

I Natten som varit har det bott en GAIS spelare hemma i min lägenhet eftersom han ska provspela för SIF idag vid 11 tiden! Väldigt trevlig kille men tyvärr höll han på djurgården sa han när han fick se min vackra svartgula vägg! Så det blev inge sova hemma i natt, ganska skönt faktiskt!
Vi visade honom runt i SIF:s omklädningsrum och träningslokaler, måste verkligen säga att det var mycket snyggare och bättre än vad SAIK bandy har, gillade verkligen redcoor rummet!
Idag blir det att gå på företagsmässan och kolla runt lite och kanske får man ännu ett jobb att söka?
Var även där igår och träffade olika företag.
Ikväll blir det nog bara en trevlig hemmakväll med tända ljus!

/André Dahlgren Melin


Jobbsökare i farten!

Ska snart bege mig från där jag är för att ta mig hem och städa inför uthyrningen av min lägenhet ikväll.
Dagen kommer också innehålla en del jobbsökande med Daniel Nylén då vi kommer åka runt och kolla vart vi kanske, förhoppningsvis kan få oss ett jobb eller bara uppskriven på vikarielistan!
Men han vägrar ju vakna, han har säkert glömt bort de och kommer inte orka. Men då blir det gå själv eller kanske fråga någon annan om dem också behöver söka sig ett jobb.
Hoppas verkligen det går bra för barnrumpan idag!
Just i detta nu har jag ingen aning om vart jag ska sova i natt eftersom det är en massa strul med allt i livet som vanligt..
Hoppas verkligen det blir en bra fredagskväll idag med mycket skratt!
har saknat de nu!
Have a fucking nice day, fuckers!

/André Dahlgren melin

mobiler i massor

Idag har jag rensat lite i min lägenhet och hittat sammanlagt 9 mobiler som jag kommer skicka in till enviraphone.se så får vi se vad jag får för dem!
borde kanske andordna en loppmarknad med alla mina saker som jag har där hemma.. Man skulle kanske käna en och annan slant på de och det skulle vara riktigt skönt att få bort lite innan man flyttar, om man flyttar.
Nu blir det godis, cheese balls och hallonsoda och en film förhoppningsvis!

/André Dahlgren melin


Bli frisk!

Ännu sängliggande men mår betydligt mycket bättre, har faktiskt legat och tänkt om jag ska träna eller inte idag?
Jag ändrar mig lite fram och tillbaka fast jag måste snart bestämma mig. Det skulle nog vara bra att vila en dag till så jag blir riktigt frisk! Annars brukar jag strunta i att jsg är sjuk och bara träna på men då har jag varit små sjuk under hela vintern också så varför inte testa att avstå 1 träning till? får ringa och snacka med tränaren och se vad han säger!
Annars är det mesta bra, livet flyter på fast jag måste ut och söka lite jobb i veckan eftersom det troligtvis blir flytt snart. Har faktiskt kollat på en 2a i vallhov´men är inte så säker om jag vill bo där! Jag känner faktiskt ingen lust att bo i Sandviken men ändå så vill jag de!? Jag är väl lika virrig som vanligt men det börjar ju mina vänner bli vana med så det är ju bra det iaf!
Facebook på mobilen har helt lagt av nu så det har blivit att man har kollat runt på lite annat, som tex. att jag har läst lite bloggar nu på morgonen men det har inte stått så mycket intressant så man har nästan somnat lite framför mobilen. Jag säger absolut inte att min blogg är mycket mer rolig, kanske ännu mer tråkigare än dem jag har läst för en stund sen..!
Imorgon kommer det ett inlägg om enviraphone!
have a nice day!

/André Dahlgren Melin

Panikångest?

Efter att haft svårt med andningen ett tag så blev det att kolla upp det idag då jag hade fått en tid på labb.
dom började emd att kolla mitt hjärta genom att göra EKG och sedan blev jag skickad till min läkare för att kolla lungorna men det fanns inget fel. allt såg väldigt bra ut.. Då är det nog som jag kanske anade.. "Panikångestattacker"
Jag ska uppsöka en psykolog nästa vecka som jag kan börja gå till för jag behöver verkligen de, jag har sagt det många gånger men nu är det verkligen så att jag behöver.
Nu har jag inget mer att skriva om just nu eftersom jag är sugen att se en dokumentär som Petra har laddat hem.
Ha en bra dag!

/André Dahlgren melin

Andningsproblem och utgång!



Haft svårt att andas i någon dag men inte riktigt tagit de på allvar, men idag blev dagen då jag blev oroligt för de för nu känns varje andetag som en plåga.. det trycker i bröstet och det tar stopp när jag andas in och hjärtat slår som aldrig förr. Så idaga ringde jag och fick tid på sjukhuset för labb undersökning, hoppas jag får med mig någon som kan följa med som moraliskt stöd.
Tiden flyger förbi och jag får en konstig känsla av att mitt liv aldrig ska få ett lugn.. att jag får andas ut och slippa bråk och vänner som sviker.
Men idag blir det utgång så jag får hoppas det blir en lyckad kväll/natt utan bråk och att inget händer! Jag går ut för att ha roligt och försöka glömma min smärta, men jag kommer se dig där med min förra bästa vän och det kommer skära i mitt hjärta! Finns inga ord för hur ledsen jag är.. jag var en idiot.. som vanligt..
Har även 1 månad på mig att fixa ett jobb annars blir det flytta fick jag reda på idag. Men kanske vore det bra nu när hon har bestämt sig? Men jag vill ändå finnas där ifall något skulle hända!
Snälla kan inte mitt liv bara lugna ner sig?
Landa på jorden
Få känna kärlek igen?
jag har nog inte vågat ta in den kärlek du försökt gett mig för jag har varit så rädd att bli lämnad eller sviken.
Men den som får dig är lyckligt lottad, Du har så mycket kärlek att ge och det lyser i dig av livslust och kärlek!
Jag älskar dig och det kan jag inte neka, komemr inte, vill inte!

Hoppas alla får en bra kväll idag!
 / En nedstämd André


RSS 2.0