Lördag 31 Juli



Dagens match slutade med att jag fick rött kort i den 70:e minuten då vi låg under med 2-1.. Matchen slutade 3-2 till Järdefors eller vafan dom nu hette.
Matchen gick skapligt bra och uppvärmingen kändes kanonbra, min spänst är tillbaka och inte lite heller. Kändes som man flög ibland ^^
festen forstätter nere i Torsåker med öltält och allt, skulle varit roligt att vara där men nu blir det träffa Petra istället efter att hon har slutat jobbet.
Blir nog att se en film eller något, är riktigt trött så jag skulle nog kunna somna om jag la mig ner nu.
Jag får något fel på pappa som går runt och tjatar på mig att packa ner allt så vi kan åka på en gång men jag har fan redan packat klart och det har jag fan sagt 9213423582039423 gånger men inte fan lyssnar han på det eller..
Jag får något fel!
ska iaf väg och handla lite mat och så till veckan för nu är det tomt i kylen!
Ha en trevlig lördagskväll!
/André

Jim gästbloggar från frukostbordet

Kaffet är jummet och huvet mosigt. Farfars begravning blev en ljus och behaglig ceremoni trots alla tårar. Det är skönt när så många samtidigt låter sig visa sina känslor så öppet.

 Orkade inte släpa med André och Alex för att bada i Åstjärn i morse. Det är för mycket gnäll "det är kallt" "är du galen" och så sover dom ju som en stock efter att ha varit ute och ränt hela natten. Borde nog ha väckt dem åtminstone. :P
Igår orkade de följa med mig iallafall.

Fast i ärlighetens namn orkade jag inte själv heller idag. Det var skönare att sova.

 Malte, min och Lisas 8 veckor gamla son och Andrés färskaste brorson, sov gott till halv sju och somnade om efter maten.
 Nu är frukosten inmundigad i vilket fall. Regnet har lugnat ner sig. André och Lisa packar för att lämna oss för dagen. André till Torsåkers IFs 100-årsjubileum och Lisa far med Malte till sina föräldrar i Gävle.

 Nu regnar det igen. Jag tror jag drar och badar i Sälgsjön när dom har farit sedan.

/Jim
http://moxieoxid.wordpress.com/

Fredag 30 Juli Vila i frid Farfar




Dagen börjde kl 07.00 för mig och Alex då min älskade bror kom och väckte oss för då skulle vi tydligen gå ut och bada i regnet.. brrrr!
Nu har vi nyss kommit in efter badet och det var ruskigt kallt må jag säga men skönt att vakna till lite iaf. Min underbara lårkaka känns ondare och stelare idag så jag måste köra lite rehab idag för imorgon har jag match med Torsåker när dom har 100 års jubileum.
Men nu är det fortfarande fredag och begravning om några timmar, tänkte lägga ut dikten jag skrivit till farfar nu men blir inte så för han ska få höra den först <3 Begravningen börjar halv 1 så nu ska vi äta frukost och sen börja fixa oss.

Diken jag skrev:

Regnet vräker ner utanför fönstret
Åskan mullrar och blixtrarna slår
medans jag fäller en tår.
Tanken på att aldrig få se dig mer,
får mig att få något fel.
Att se ditt leende när du en gädda får,
Ger mig ännu en tår.
Men att veta att du ingen smärta har,
gör mig ändå lite glad.

Vila nu i frid och sprid din glädje till fler
Du finns i mitt hjärta dag som natt, min älskade farfar.
Jag älskar dig!



Ha en bra dag alla andra.

/André


Onsdag 28 Juli



Nu sitter jag hemma hos mig med Matilda och väntar på svar om det blir resa till solna idag för nu har tydligen han som ska köra hoppat av för han vill inte köra med sin bil..
Man blir lite smått irriterad när någon kommer samma dag och säger de!!
Så om det inte blir resa måste jag få komma till någon som har Viasat fotboll..!
Nu ska jag och Matilda leka lite till, har blivit mycket lek idag och hon har hjälpt mig i tvättstugan med :) Duktig lite flicka de !

Puss
/André

tisdag 27 Juli



Inte hänt något speciellt roligt idag precis.. Hade träning vid 7 tiden som gick skapligt bra fast vi knappt hade boll på hela träningen utan bara en massa löpningar och fys.
Imorgon bär det av mot Solna för att se AIK krossa Rosenborg! Nu är det verkligen dags för AIK supportrarna att tända tillordentligt och ge de norska sälmördarna ett välkommnande de sent kommer glömma! Hata Norge, Stödj AIK!
Nu ska jag gå och sova lite.. lång dag imorgon!
Puss God natt

/André


Söndag 25 Juli

Sista dagen i Ockelbo idag så snart blir det hem till Sandviken och träffa Jonas om han har vaknat än, så vi får se vad vi hittar på. Allt står ganska så mycket stilla i mitt huvud just nu.. vet varför men orkar inte förklara..
Har hunnit tänka en del och det har väl kanske inte varit till stor hjälp.. men men.
Regnet forsar ner från himlen och jag måste faktiskt säga att det är efterlängtat och då blir nog pappsen lite gladare när gräsmattan blir allt grönare. Nu är det bara några dagar kvar till begravningen och jag har nog fortfarande inte riktigt fattat att du dött, att du inte kommer komma tillbaka mer.. Miss you..
Nästa vecka är ganska fullspäckad med tex. Ön, Solna, brorsan från gbg kommer och begravningen och så en massa träningar.
have a nice day.................
/André

Lördag 24 Juli

Nu vänder serien och många AIK-supportrar väntas ner till Skåne i helgen vilket med veckans stökiga Luxemburgresa i färskt minne borgar för sammandrabbningar mellan supportergrupper och förhoppningsvis tre poäng.
Det kommer bli krig.. HATA DANMARK!!

Framåt stolta AIK!

Önskar jag kunde följa med ner och göra det vi är bäst på men så blir det inte.. sitter i en stuga i ockelbo av alla ställen och har det trevlig! Men tänker lite för mycket. Får bli en omgång på gymmet på söndag så man får ur sig lite addrenalin..
bajs bajs bajs..
Hejsansvejsan!
/André

Torsdag 22 Juli



Såren läker inte över några dagar.. ibland kan ärren sitta kvar för alltid..


Tisdag 20 Juli

Tänkte inte skriva något blir bara lite bilder från igår och idag då jag har min brorsa och hans barn på besök :)













Kommer fler på FB Imorgon :)
/André


Måndag 19 Juli

Jag skulle vilja tacka vissa personer som verkligen har ställt upp på mig dessa dagar.

Nathalie Harbom - Du är verkligen en sann vän, en av de två tjejerna jag verkligen kan lita på. hoppas våran vänskap aldrig tar slut.. jag har tur som har en vän som dig! Utan dig hade jag inte varit den jag är. Du gör mig lugn och är lätt att prata med. Tack för att du finns vännen <3

Emma Berglund - Jag vet inte vart jag verkligen ska börja, Du har från första dagen vi sågs vi bowlingen varit min ögonsten, min stjärna på himlen och du har en stor plats i mitt hjärta. Du hjälper mig genom livet och får mig att inse vad som är bra och dåligt.. vi har gråtit tillsammans många gånger men det har alltid slutat med ett leende och glädje.. Du visar kärlek som ingen annan kan och skulle aldrig svika mig, det vet jag och jag skulle aldrig svika dig med. Det är en sak som jag är 100 % säker på. Jag älskar dig Vännen <3

Jonas Blom - Vi har varit med om det mesta tillsammans, allt skit från Solberga skolan tex där vi räddade varandra.. jag vet inte hur många självmordstankar ajg hade under den tiden där, Men då fanns alltid du där vid min sida. Vi skyddade varandra genom allt och det kommer jag alltid att göra. Du är det finaste någon kan få! Om man kunde förklara dig med ett ord skulle det vara KÄRLEK. Du är som min bror.. Vi bråkar ibland men kommer alltid bli sams lika fort för vi vet att det är inte värt de. jag kommer sakna dig när du flyttar vännen. Tårarna kommer forsa då <3

Jonas Moosavi - Jonas och jag har inte känt varandra så länge men jag känner ändå en trygghet till dig. Du har fått mig på andra tankar och försöka stryka bort våldet i mitt liv och gråta ut istället.. du hjälpte mig att inse att jag ska besöka Annika med och det är jag riktigt glad för.. fixar tid så fort som möjligt.
tack för allt gubben <3

Det är dom 4 jag vill ge ett stort tack till för ni är verkligen underbara <3

Tack.. Tack tack.. Tack
skulle kunna skriva det tills jag somnar. <3

/André


Lördag 17 Juli AIK - MFF 2-0



Underbar vinst idag mot MFF på Råsunda! Idag såg vi ett samlat och starkt AIK på planen, nya spelidéer och en massa skott på mål och hjärta i vårat väldigt nya AIK. Ett stort + och respekt ger jag till Ivan Turina  som visade aggresivitet och skicklighet i matchen och blir också en av mina 3 stjärnor i dagens match!
Om vi fortsätter såhär och kämpar vidare så kommer vi se ett otroligt stark AIK i Höst och säsongen 2011 då vi ska spela i Allsvenskan!
Nu kör vi vidare mot nya mål!
Nästa match är campions league kvalet mot AS Jeunesse Esch då vi ska vidare till nästa runda!
De tre stjärnorna går till.
1. Ivan Turina
2. Pontus Engblom
3. Helgi Daníelsson

/ André

Lördag 17 Juli AIK - MFF



Fotbolls-VM med världens bästa spelare är över och det är äntligen dags för...*trumvirvel*...Allsvenskan! Mediokra spelare, ständiga felpassningar, noll avslut på mål, svårighet att slå en bredsida på fem meter, usla domare, upprepade polistrakasserier, fullständiga idioter till förbund och sektföreningar, inkompetent styrelse, miljonförluster, Gnaget på kvalplats, Europas 24:e bästa liga...men som vi har längtat! 

Dagens trrupp mot MFF består av: 2 Niklas Backman, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 5 Robert Åhman Persson, 6 Walid Atta, 7 Helgi Daníelsson, 8 Daniel Tjernström, 9 Goran Ljubojević, 11 Antônio Flávio, 13 Kyriakos Stamatopoulos, 14 Kenny Pavey, 15 Kevin Walker, 16 Martin Lorentzson, 21 Admir Ćatović, 23 Christoffer Eriksson, 24 Daniel Gustavsson, 26 Pontus Engblom, 27 Ivan Turina, 28 Viktor Lundberg, 30 Dulee Johnson.

Idag är det bara krossa som gäller Gnaget, Nu kör vi !!!

/André


Torsdag 15 Juli



jag är så arg nu igen.. argare än aldrig förr. En vän som har kallat sig för min bror och varit min närmaste vän i snart 4 år har gått bakom ryggen på mig och snackat skit till folk!
Att han ens kan leva med sig själv?
Alla minnen med dig kommer jag bara att stryka från mitt liv nu för du var en falsk vän, allt var bara falsk!
Det gör mig så jävla ledsen..
jag skakar av ilska, har halft slagit sönder dörren och knogen är nu blå. det flög glas ut genom fönstret och jag dunkade pallen i väggen..
när jag väl kommer börja bråka med någon kommer det gå överstyr.. de vill ajg inte så jag måste verkligen försöka kontrollera min ilska men hur?
Jag vet inte vad jag ska säga mer men min vän kommer du aldrig mer att bli, 4 års vänskap slängt rakt ner i elden..

/André


Onsdag 14 Juli :( Vila i Frid Farfar <3



Allt började igår kväll vid tio tiden av att jag får ett samtal av pappa om att Gävle sjukhus hade ringt och sagt att vi borde nog komma in och träffa Erik, Så pappa satte sig i bilen och hämtade farmor,faster och min kusin hanna och mig i Sandviken.. Måste säga att det var nog den längsta och mest sorgsamma bilfärden i mitt liv.. redan vid Sandvik  så kände jag tåran i halsen och vid valbo bröt jag ihop.. sen satt jag och monica och höll hande och grät hela vägen in till Gävle.
Bilden av när farfar ligger där med syrgasmask och åmar sig av smärta kommer aldrig att försvinna, jag vill inte se han så.. han var ju fan världen snällaste.. varför ska han ha ont? varför ska han lida? fan också....
Jag fick iaf hålla hans hand och pussa hans panna och säga att jag älskar honom innan vi åkte..
Farmor satt vid hans sida nästan hela tiden och höll hans hand medans han försökte dra sig upp ur sängen,men det gick inte..
12 timmar senare avlider du, En ängel var du och kommer nu förbli!
Glömmer aldrig hur glad du blev när jag kom och besökte dig och jag hade med mig en fisk som jag hade fått upp, du blev lika glad varje gång.. och varje gång du tog min hand och skulle visa hur stark du var när du klämde min hand.. lika som du gjorde på sjukhuset igår...

Klarar inte av mer nu..
Gråten är olidlig..
Jag älskar dig, Vila i frid min älskade Farfar <3

/André


Söndag 11 Juli



Skönt att slippa viken imorgon då jag drar mig bort från hellvete ner till Grislehamn för att jobba och kanske dra en sväng över till Åland.. kanske bara skiter i att komma hem och stannar i Stockholm.. vafan ska jag hem till? Ingeting..
Spanien vann VM guld men fan inte rättvist.. filmare..Pajaser..och en riktigt kass domamre gjorde så inte Holland vann..
jag har för fan mycket aggritioner inom mig nu som måste ut.. en vägskylt fick sig en omgång på hemvägen från Gästis för inte så längesen men inte fan hjälpte de inte.. nej nej självklart ska man ha kvar den där jävla känslan i magen som bara vill ut.. Kan ju bero på att jag inte förstår mig på vissa tjejer också.. Amanda hade fan rätt..
Men men..
nu ska jag gymma.. skiter i att klockan snart är tolv och jag ska upp vid sex tiden..

Fucking hejdå!

/André

Fredag 9 Juli



Vaknade för en halvtimme sen och kände av vänster ljumske igen.. fan också. Nu blir det bara vila den och träna mage rygg och armar ett tag. Kom på att det bara är 25 dagar kvar till första ispasset så min hjälm måste bli fixad snart! Hoppas Pernillas pappa ville göra de och hinner göra det nu :/!
Klockan rinner iväg fort nu så det är dags att äta upp sin frukost och göra sig klar för att vara barnvakt åt Matilda.
Ha en bra dag !

/André


Torsdag 8 Juli



Då satt man här efter ännu en springtur som slutade med att jag hoppade ner i det sköna vattnet vid grisen och svalkade av mig, sen satt jag där och bara njöt av lungnet och tänkte på livet när solen glittrade på vattenytan. Så underbart var det och det kommer jag nog göra varje morgon nu för det kände jag att jag verkligen behöver.
Farsan ringde nyss och ska plocka upp mig snart för han har lovat att bjuda mig på lunch och det tackar man väl inte nej till! Till Middag tror jat att jag ska försöka göra ungstekt falukorv med OST! Smält ost är nog kanske hur gott som heslt men kan ju inte ta för mycket för då förstör jag min diet :)!
Nej nu måste jag sätta på mig lite kläder för jag kan ju inte åka till stan i bara handuk!?
Ha en trevlig dag!
/André

Onsdag 7 Juli


Har nyss varit ute från 09.00 till 10.00 och sprungit lite och kört lite jobbigt intervall löpningar, Nu sitter jag här framför datorn och TV:n och äter banan och vindruvor och dricker ett glas multivitamindryck.
Måste verkligen börja med att dricka proteindrinkarna med snart och sen fixa kaloridrinkar om jag ska orka med all träning för nu blir det 2 pass om dagen 5-6 dagar i veckan.
Blir att hoppa in i duschen om inte Daniel svara på mitt sms om han ville åka och bada med mig!
Saknar den pojken mycket mycket!
näst på mitt schema står det Lunch 11.30 sen blir det faktiskt inget gym eftersom jag ska till IKEA med Petra och Matilda och handla lite saker till lägenheten.

Måste bara tipsa om denna underbara låt:

"Eminem - Not afraid"

Eminem – Not Afraid - Explicit Version

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Have a nice day!
/André

Söndag 4 Juli



Sitter nu i sängen och är fortfarande full, Huvudet snurrar lite lätt och magen känns som den ska sprängas.
Efter en skitkväll ute igår med bråk,gråt, överdrivet med känslor och att blivit dissad så mår jag inte allt för mycket skit just nu.. Klart jag är riktigt besviken, men om det är så hon vill så ska jag inte lägga mig i...

Känns som att jag kommer spy vilken sekund som helst så det är nog dags att köra ner fingrarna i halsen och aah..
Min knoge är iaf sönderslagen, mitt ansikte är ömt, min armbåde är lite svullen och blå.. men jag lever ju!?
Fan ibland kommer man till en stund när man känner att man inte är gjord av stål, man känner inte smärtan just då utan dagen efter.. Man vill bara pressa sig allt mer när man känner den känslan och kolla hur långt man kan gå. Man är inte odödlig och det är de som gör det mer spännande..

/André


Fredag 2 Juli

Idag har det blivit en hel del fotboll, första matchen jag såg var Holland - Brasilien som kom att bli en riktigt spännade match. Holland vann matchen med 2-1 efter att Brasilien hade tagit ledningen med 1-0 i Första halvlek.
Den andra matchen jag såg kom att bli Uraguay - Ghana som stod 1-1 när jag gick hemifrån och jag har inte en aning om hur den slutat!?
just nu ligger jag i Petras säng med Petra och pratar om hur dålig hon är på sina P-piller haha och att det är sjukt gott att dricka öl ^^
Jag har redan svept min och blev sugen på några till men det är imorgon jag ska festa :)!
nu orkar jag inte skriva mer idag.

Pöss natti natti!'

/André


Fredag 2 Juli



EFTERLYSNING!

VART E MIN DEN HÄR TRÖJAN!?

Jahaja..
blir så att jag och Jonas drar oss ner mot grisen för att bada, fast först måste han bli klar och det kommer ju ta ett väldans bra tag eftersom han är så seeeeg ;)!!!
Efter de så blir det hem och duscha och göra sig klar för kl 1 skulle jag möta Amanda vid hennes jobb eller ngt, kommer inte riktigt ihåg!
Jag är så sjukt trött nu och vet inte hur jag ska klara av helgen, eftersom dagen idag kommer bli lång och seg.. ska träffa petra vid 2 någongång och sen igen vid 10.. så jag kommer nog inte komma hem för ens 1 i natt!
på Lördag ska jag iväg med Petra på stranden och kl 15.00 ska jag vara i Hofors på lagfest och sen hem igen till Sandviken vid 7 tiden för att festa sönder!!
och på natten sen så kommer Petra och sover över!
På Söndag kommer jag inte riktigt ihåg var det va jag skulle göra men jag är riktigt sugen på att klippa håret och färga de ljusare!

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på Jonas......

/André

Torsdag 1 Juli



Bara 2 dagar kvar till sommar uppehållet med fotbollen och bara 33 dagar kvar till första ispasset med Skutskär!
Idag blir det att lägga upp ett matschema/Träningsschema och ett sovschema för att kunna prestera på 100%.
Snart ska jag ta och laga lite gräddstuvad pyttipanna och skära upp en massa goda grönsaker till innan jag börjar med min planering.
Har inte så mycket att skriva just nu men kanske blir mer ikväll:)

/André

1 Juli

Det enda jag har att säga nu är att du är så jävla död för mig! alla minnen som vi hade kan fan bara försvinna..
Du är inte min vän längre..,

sen kan ju alla som kommentera anonymt bara gå och dö eftersom ni är så äckligt töntiga och inte våga stå för vad ni skriver..
skaffa er ett liv eller ta självmord.

/André


RSS 2.0