Torsdag 29 April

Nyss hemkommen efter att ha sett seriepremiären för HAIF idag mot Järbo, blev vinst med 4-1 och vi såg väldigt starka ut! Får gratta Joel Paavola som gjorde sin förta seriematch med Hofors idag och blev dessutom målskytt!
Men just nu är det ända jag kan tänka på är festen imorgon och att min fot måste bli bra, Svullnaden är påväg att gå ner och de blåa har försvunnit lite men ska ändå till rehab på tisdag för att få ett pogram jag kan köra för att komma tillbaka så snabbt som möjligt och förhindra att bli skadad igen.
Festen imorgon kommer bli sjuk! Jag ska spåra som aldrig förr och jag kommer se fett snygg ut med kryckor och allt, hah!
De som kommer imorgon som just nu är bestämt blir Jonas, Jonatan, Emil, Henke och jag efter några avhopp men det blir nog fler som vi fixar under dagen !!
Just nu ligger jag och varierar mellan kylpåse och vetekudde på foten för att få igång blodcirkulationen så jag blir bättre snabbare!
Men snart blir det sängen för att se ett avsnitt av Efterlyst.
Hoppas alla får en bra dag imorgon och ajg tycker vi skänker en tanke till Patrik och Micke.. <3
Vi kommer aldrig glömma er..
1 år nu..
Vila i frid<3

/André


Tisdag 27 April Alla är vi i chock...



Med stor sorg i hjärtat så är det bekräfftat att Mikael Stahre har avgott som cheftränare för AIK med omedelbar verkan. AIK har länge försökt hållit kvar honom efter att fått många erbjudanden av klubbar men till slut gick det inte längre när den Grekiska klubben Panionios FC som erbjöd Stahre 3 gånger så mycket lön än vad han har i AIK. Det är synd att vi mister en sjukt duktig tränare som Stahre, Han har varit i klubben i 12 år nu men tog över efter Norling förra året och gjorde det som ingen annan kunde göra! Han tog oss till högre höjder både på planen och på läktare, Vi tog trippeln som ingen, ja INGEN annan klubb någonsin gjort! Så jag är tacksam att du får den här chansen men ändå besviken. Vi är i lite av ett krigsläge just nu och hade behövt dig mer än någonsin men vi får verkligen hoppas att Björn klarar av det här och vi litar på dig! Men då kommer vi till CL-Kvalet där Björn inte har licens som tränare. Så vi behöven en ny till kvalet och sommaren,någon med kvallité och skicklighet! 
Nu tar vi hem Björn:s första 3poängare på Torsdag kl 19.00! 
Kämpa gnaget! KÄMPA!!! 

/André 

Måndag 26 April



Blev en ganska hektiskt dag idag eftersom jag började dagen med att sova över lite för jag var så himla trött i morse men hann ändå precis till skolan som tur var. Fick tillbaka en inlämningsuppgift idag med och självklart hade jag fått MVG på det! Så sjukt skönt, så nu blev man 500kr rikare eftersom jag får de för varje MVG!
Blev islamprov idag med som gick väldigt bra, skrev 5 sidor och kände att jag fick ut det mesta.
Annars idag har det bara blivit besök på UM med Emil och sen träffat Nicole som praktiserade på apoteket, Jag måste ju säga att din gröna rock var otroligt het, Hah!
Sen drog jag och lilla stumpan Emil hem till mig och träffade mamma som kom hit idag så vi fick lite mat och sen vart det dags för färd till Hofors för idag skulle jag sätta igång att träna, men får fortfarande inte belasta foten för den är för svullen och det som oroar oss är att det gör ont i Hälsenan.
Så idag blev det gym i det lilla gym dom hade, så det blev mycket armar men även rugg och mage till sommaren 2010 !!
Nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng och tänka lite granna på olika saker som ingen av er får veta !!

/André


Fredag 23 April



Nu har det blivit plugga i 4 timmar och jag har blivit klar med 2 stora rester och pluggat lite till islam provet som vi ska ha på måndag så nu känner jag mig stolt!
studiebesöket idag var hur grymt som helst och våran informatör var riktigt bra och man lärde sig en hel del av besöket, En brandutbildning är något som jag tycker alla människor ska kunna, samma HLR. Mer träning är vad som behövs bara.
Ídag lyckades jag få ett kort på min fot men tyvärr var det bara med webbcameran så det är absolut inte någon bra kvallité och bara insidan av foten.
Men men hoppas Emil kommer förbi med min kamera och mina byxor och mina tröjor och ja va han nu har tagit hem till sig.
Nu blir det städa lite grann och sen fixa lite godis till kvällen för det blir bara filmmys hemma hos mig ikväll!



Have a nice evening geeks!!
/André

Fredag 23 April


Dags för studiebesök på brandstationen om 1 timme lite drygt, det ska faktiskt bli riktigt roligt att åka dit och kolla hur dom har det i sin arbetsmiljö och vad som sker där när man inte har utryckning och hur man söker för att bli brandman. Jag kommer ihåg när man var liten och fröken i klassen frågade alla vad dem ville bli när man blev stor och de flesta killarna svarade polis eller brandman, jag var en av dem som sa brandman för jag tyckte det var så coolt, men då hade man inte tänkt på hur farligt det är att vara brandman och vilket slit det är att vara brandman. Senare med åren växte man liksom ifrån det och tyckte det var lite töntigt att vara brandman eller polis men sen kom det lite tillbaka för vissa att det är faktiskt ett spännande och häftigt jobb som dem gör varje dag. Som brandman ska man vara stolt och vi runt omkring ska vara tacksamma för att vi har dem för tänk hur mycket liv dem har räddat och familjesaker som betytt allt för familjen när dem lyckats släcka en eld.
Nu blir det äta klar min frukost som består av mackor och blåbärssoppa.. jag måste verkligen åka och handla lite saker så jag kan äta ordentligt.

/André

Torsdag 22 April



Ligger här igen i min tysta lägenhet.. eller inte dunk dunk hörs det från den högra sidan fast har inte hört Emma haft sex idag iaf som tur är !! Snackar med henne nu om allt som hörs i våran trappuppgång och det är riktigt roligt att ligga och lyssna ibland, haha hon är då allt en rolig filur !!
Idag kan jag stödja lite på foten men är fortfarande blåsvullen och öm som bara f*n, men det ska nog läka fort hoppas jag iaf nu när jag får rehab, ska dit imorgon och kolla tid så jag kan börja balansträning och sånna saker så jag får upp styrkan i foten. tror ni det är lite jobbigt att hoppa på kryckor eller? Jag har hoppat från skolan till jernvallen och en massa inne i skolan idag och mina armar och händer är fan helt slut.
Idag fick jag träffa min älskade vän Emma Berglund som kom över med lite godis och så såg vi på en film med Emil, "All about Steve" hette den och handlade om en galen tjej som följer efter en tv- kameraman. haha den låter askonstig och tråkigt men jag tycker den var skapligt bra och skämmig som bara f*n så den är värd att kolla på. Nu innan jag ska lägga mig blir det att kolla in "Funny people" som är en rätt så ny film och ska vara bra har jag hört, så vi får väl hoppas att den är de men då kommer jag inte kunna somna, men vad gör de när det är helg imorgon och jag slutar kl 11 !!

Sov så gott mina små änglar där ute!
Puss God natt
/André


Onsdag 21 April



Jahapp.. då var man tillbaka på sjukbädden..
fast jaa nu är det några ledband i foten som  är sönder och aah.. blir att ta en sväng till sjukgymnasten imorgon för vidare koll.. har iaf fått ett par kryckor för jag kan då fan inte stödja mig på foten..
Allt detta hände på sista inlägget innan vi skulle lira match på slutet av träningen.. jag skulle ta sats och hoppa upp och ta ner bollen och lyckas med de men landningen hade jag inte tänkt på sen kommer jag inte ihåg så mycket mer förutom att jag ligger vid stolpen och vrider mig i smärtor..
Hejhopp..

God natt...
/André

Tisadag 20 April



Japp det blev ett till inlägg idag!
Strax efter det att jag hade skrivit mitt förra inlägg så begav sig Jonas, Emil och jag oss ner till statoil för att hämta ut något som vi trodde var Emil´s AIK tröja men väl nere där visade det sig vara min studentmössa, haha!
Det var såhär att jag hade fått en kåd på mobilen och ett brev i postlådan så jag trodde det var AIK tröjan men det var tydligen studentmössan och AIK tröjan så vi blev fett förvånade för jag väntade mig inte att få studentmössan idag!!
Tyvärr kan jag inte ta kort på den nu när min kamera är hos Emil. Men det kommer troligen upp en bild om någon dag.
Efter det så gick vi vidare mot den stora underbara vackra staden... glöm de.. Sandviken. Där det blev en fika på selmas och sen blev man 1199kr fattigare när jag hittade en Elvine jacka som var grymt snygg!
sen blev det hemfärd med Emil och jonas och dem lagade en underbart god middag till mig!! Tackar era sötnosar!
Sen blev det vara med lillskiten Hanna igen och så !!
Nu blir det statoil med Emil för COLAN är slut -.-

Hörs snyggingar
/André

Tisadag 20 April



Hann inte sitta vid datorn igår för Jonas satt vid den hela kvällen som vanligt..
det hände väl inge roligt igår förutom att jag tränade fotboll för första gången sedan uppehållet!
Träningen gick väl inte så vidare, orkade inte så mycket och hostade en del.. men men så blir det när man varit sjuk i 2 veckor.
Dagen idag blir väl ganska slapp eftersom vi på Bf är lediga idag och imorgon för att vi är så bäst, jag måste kanske plugga lite ändå så jag klarar av skolan.
Får se om jag hinner beställa lite kläder på topstreetwear senare också. Krånglade ju lite igår så får försöka på nytt idag!
Ska ju träffa lillskiten Hanna en stund idag med, så blire kanske lite bakning om jag orkar köpa socker !!
jag e så seg nu så nu blir det inge mer skrivande idag, Om det inte händer något roligare..

/André


Söndag 18 April

Sitter i pappas soffa nu och tänker lite på om jag ska börjar skriva låtar igen för det börjar ploppa upp i mitt huvud lite då och då nu så man kanske ska börja skriva ner igen?! Musik är faktiskt en stor del av mitt liv för dem som inte vet.
Dagen hittils har varit ganska bra, jag och Katharina tog en promenad ner till Torsåker och handlade lite så fick vi skjuts hem av pappa som kom och mötte upp oss.
Magen värker fortfarande men det är nog för att jag äter så lite och knarkar min pencillin men nu har jag bara en tablett kvar så det är väldigt skönt!
Man kanske borde göra sig klar snart för alla kommer om 30 min, men jag har aldrig brottom så jag kan nog vänta en kvart till innan jag rör mig från soffan.
jag har varit ute och fotat lite så tänkte lägga upp några bilder hemifrån far min!










/ André


Lördag 17 April



Dagens bild får bli en på världens bästa vän Karin Valsberg!
dagen började med att jag vaknade vid 11 tiden men världens magont men det kunde inte hindra mig idag för jag skulle ju träffa Karin så jag drar mig själv upp från sängen för att göra mig klar och som tur är så ringer pappa och säger att han ska till gävle så då tar man ju chansen och följer med han istället för att ta bussen. Så vi tar och åker till hans tjej som håller på att bygga om köket men det blev en kort stund där innan vi drog oss ner mot stan för att äta lite kinamat, för min del blev det friterad kyckling med sötsur sås!!
men jag kunde inte njuta av maten för det ända jag kunde tänka på var att snart snart får jag träffa Karin, så sjukt efterlängtad människa!!
vi drog runt lite på stan tsm och kollade runt, och hon blev tillfrågad av några "södermalms snubbar" om att bli hårmodell och så på måndag. Det kan man ju förstå för Karin, du är en grymt vacker tjej!!
sen tog vi en lång fika på tågstation innan hon for iväg.. minst lika jobbigt som förra gången. Men nu ska jag upp till glada hudik nästa helg:)!!
Nu blir det körslaget med Far och Katharina och sen smyga ut och träffa Jonas innan jag ska sova!


Dagens visdomsord: Alla världens storheter väger inte upp en vän.

Fredag 16 April

Nyss kommit hem från Middagen som var utsöktt!!
jag satt och fippla på mellan kanalerna på tv:n och råka bara komma in på AIK matchen mot Halmstad så blir kolla på det nu och efter bara 5 min så ser man tydligt vilken noll attityd och fjolla Manoja är.. fyfan..!
spelet ser inte så bra ut men vi skapar men har inte Obolo.. vi behöver han!
ser ingen vilja heller!! Vart har AIK Hjärtat tagit vägen..
Det är frågan grabbarna måste ställa sig..

nu måste jag sova..
ha en bra kväll!

/André

Fredag 16 April



JAG SAKNAR FOTBOLLEN!!

då ligger man i soffan och slöar sig lite med Emil som äter en riskaka och dricker cola, ovanligt att den grabben dricker cola. själv sitter man med en tablett i handen och ett glas vatten i den andra, klunk klunk.. så nu va de klart.
nej nu ska jag göra mig klar inför middagen som vi blivit bjudna på.
visst ja dagens HA-HA blir väl att det är Sara Carlsson som kommenterar min blogg och hon tycker det är asroligt.
ha en trevlig kväll, vi får se vart min slutar!!

/André

Onsdag 14 April



Ligger nu i rum 33 och ska snart sätta på en film, blir troligtvis trubbel i paradiset igen fast jag vill se green street Hooligans 2 men jonas e mer sugen på mys..
dagen idag har varit riktigt rolig och jag har träffat många nya underbara människor och det som varit så grymt skönt är att alla har varit så glada och positiva!!
skulle faktiskt ha sett fram emot att åkt fler gånger med BF i Hofors men 1 gång är bättre än ingen gång!
Nu får ni ha det så bra så hörs vi imorgon!


/André

Onsdag 14 April



Då drar jag till Järvsö <3

Tisdag 13 April



tänkte skriva lite om tjejers jävla beroende om att veta vilka man som kille har haft sex med..
Nästan varje vecka får jag höra samma ynkliga fråga från olika individer "Har du haft sex med..." och om man då inte vet vem personen dom frågar om är, så börjar dom sitt evig tjat om att man ljuger för dom vet att man haft sex med den tydligen.
Om man nu vet vem personen dom menar är så är det väl min ensak, det är väl jag själv som bestämmer om jag vill säga de eller inte.. jag tycker att det är min ensak och ingen annans om vem jag har sex med.. varför ska en hel bunt 94or veta de? För det är verkligen 94orna som håller på med sånt här trams. Dom ska veta saker som dom sedan kan sprida runt till hela Sandviken för att dom inte har ett liv alls.
Om man nu sagt att "ja, jag har haft sex med den" Då börjar deras jävla förhör.. "varför gjorde ni de?" Kanske för att vi var kåta.. Idiot.. "Hur gjorde ni de?" ja jag brukar stoppa in min kuk i hennes fitta.. vad du gör när du har sex de vettefan... "Vart gjorde ni de?" jaa, i din mammas säng.. eller va de din.!  "Vad tänkte du när du gjorde de med henne?" Man tänker inte när man har sex idiot.. då har man inget bra sexliv om man ska ligga och tänka på saker...
Nu får ni 94or ännu mer skit att snacka om mig,  so here you are! :)!


Dagens visdomsord få blir av den smarta saken som kommenterade den 10 April: Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya..!

/André

Måndag 12 April



Tjabba bloggen!
Dagen börjar lida mot sitt slut nu och den har bara blivit mer mystisk för varje timme som gått.
Kan tyvärr inte berätta om vad som hänt som gör det så mystiskt för det skulle nog inte vra så bra om det läckte ut..
man lär ju sig minst 1 sak varje dags sägs de och dagens sak måste nog vara att små fjortisar som är 94 och neråt vet verkligen inte vad kärlek är, dom tror man kan leka runt som små fnask och gotta sig och sen är allt killarnas fel. Blir så förbannad på sånna små parasiter som kan leva med sig själva..
De positiva idag är att mamma kom hit så jag får lite sällskap och imorgon ska hon köra mig till röntgen i Gävle så jag kan kolla min nacke och efter de fixa min smoking till Balen.
På lördag är min behandling slut och jag längtar som bara fan dit så jag får börja träna snart för jag får verkligen ångest när jag inte kan träna, jag verkligen hatar att bara ligga ner i en säng hela dagarna.
Nu ska jag försöka plugga lite för det är inte långt kvar av skolan nu och allt måste vara klart snart!

/André

Söndag 11 April



Denna dag känns likadan som 1 Nov 2009! Så som de flesta vet så tog AIK Fotboll sitt 11 SM-GULD och Tjärnan blev matchavgörare!
Idag kl 19.00 stod det klart att AIK hockey hade tagit klivet upp i Elitserien efter 8 års väntan. Det ända jag inte kunde göra idag som jag kunde den 1 Nov var att hoppa och skrika och gråta!! jag är för hes och förkyld för de!
De ända tråkiga idag var väl att AIK förlorade mot geevlee med 1-0 och har ännu inte tagit sin första 3 poängare och ligger näst sisst i Allsvenskan.. Bedrövligt dåligt..!
Efter matchen så gick Emil och åt lite kebab så jag hängde på, så kom Emma och Johanna dit..
Ikväll blir det bara ligga och kolla film och det blir Trubbel i paradiset nu, fast får inte somna innan 11 för ska ta pencillinen då.
Hoppas alla haft ett underbart lov med mycket skratt och glada miner.
Nu tackar jag för mig och säger god natt <3

/André


Jag glömde att skriva med att jag inte är klar med bloggen, det är därför den ser lite kal och sne ut men det fixar jag någon dag:)

Lördag 10 April



Jonas Blom kom nyss hem till mig och hälsa på, han fick nyss lite mat så han slipper svälta ihjäl för han fick ingen frukost av Fiona.
Vi ska snart bege oss till Statoil för att köpa tacosbröd för ikväll blir det tacos om jag orkar äta de! Det kommer bli en hel del filmkollande ikväll. Jag börjar bli lite bättre nu men känner mig fortfarande som en nerdrogad pundare som har rökt på alldeles för mycket i sina dar.
jag kom att tänka på en sak nu..
Om man har otur i kärlek så har man ju tur i spel..?
Hur kommer de då sig att jag inte har tur i något..

Dagens Visdomsord: Imorgon vet vi något som vi inte vet idag.

/André

Fredag 9 April



ligger i sjukbädden nu och tänkte uppdatera lite på bloggen..
Det är riktigt jobbig att skriva nu men jag ska försöka! Idag så fick jag en akuttid på sjukhuset så Mia kom och hämtade mig vid 1 tiden och körde mig dit, Doktorn gjorde olika saker för att kolla vad de var för fel pp mig så han kollade lungorna och örorna och hjärtat.
han hittade några inflamationer i halsen och örorna så jag fick pencillin och hostmedicin som jag tar tre gånger om dagen nu.
Efter de så lära vi åka till söderskolan för att skriva på mitt lönepapper så jag får lön denna månad och det gick fort och bra.
sen skjutsade hon hem mig och så hade hon köpt blåbärssoppa, juice, halstabletter, honung och en marabou  till mig! så himla omtänktsamt!
Nu blir det ligga och vila upp sig för Jessica skulle komma hit en stund!

Dagens visdomsord: Drömmar är bra. Att förverkliga dem är bättre

/André

bilden är tagen på mamma och Rolf´s semester till Dominikanska Republiken!

Torsdag 8 April


Japp då vare kväller på gesällvägen 19 och där bor en sjukling som inte orkar så mycket i detta nu!
vad ska man ta och skriva idag då! Jo, var och mötte mongot Henke och Mongot Fanny i vallhov för att dom skulle följa med hem till mig och se film och seg som jag var cycklade jag dit, "väldigt vingligt" men kom ändå fram!
Hemma hos mig blev det kolla på Pippi men vi hann inte se klart hela filmen förns de lära knalla iväg igen.!
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på beck och försöka sova så jag orkar mig upp imorgon!!
Hoppas jag är bättre då..
Det bästa med denna dag var nog att ajg fick kontakt med Karin igen! Har fan saknat henne riktigt mycket! <3

/André

Torsdag 8 April


Blev inget inlägg igår för jag låg spysjuk och kunde knappt röra mig.. hade migrän och någon slags förkylning eller något liknande.. kroppen var iaf helt död!
Idag är det då bättre och jag har kunnat äta lite mat. har fortfarande ont i magen och lite i huvudet men ska trotts det ner och träna bolltrollarna halv 4 till halv 5 och sedan ta bussen till Hofors för fotbollsträning men ska nog bara kolla träningen eller testa lite.. vill ju så jävla gärna vara med på cupen i helgen!
Mamma kom hit en stund idag och gav mig saker som hon köpt på flyget till Dominikanska republiken, bland annat Jean Paul parfym och deo.
Hon hämtar även ut min kostym idag och handlar lite så jag har tills helgen och allt!
Blir att ta kort idag med bolltrollarna fick jag nyss veta! Jippi.. jag som ser ut som ett klappmongo idag..
Nej nu måste jag börja klä på mig och försöka dricka lite vatten!

dagens visdomsord får fan bli : Den som tar sig tid att motionera måste så småningom ta sig tid att vara sjuk.

/André

Tisdag 6 April



Började denna underbara dag med att vakna av att solen sken in genom fönstret och det första som slog mig då var "det här kommer bli en bra dag" !
klockan är nu kvart i 7 och än så länge har den varit väldigt bra. Jag slog en pling till Henke för att kolla om han var sugen att åka och testa studentkläder med mig och inte säger han nej till att se mig i kostym eller! Så det blev en tripp ner till stan och in på sandegårds och plötsligt var man 2000 kr fattigare! Nu är det bara smoking till Balen som fattas men det fixar jag till veckans slut!!
Efter det så drog vi oss hem till honom och jag fick följa med in till hans rum!! Fatta jag fick följa med in till hans rum! Det är inte många som får det eller så jag känner mig grymt speciell nu !!
Sen cyklade vi till min Älskling Emma som stod i duchen så vi lärade vänta en lite stund innan hon kom och sa hej! Saknar den ungen som bara fan och måste vara med henne snart snart!! Blir ju troligtvis en tjejkväll som jag ska få vara med på också så jag e grymt taggad på de!
På vägen hem från lilla sötnosen så stannade vi på piccolomondo och åt en bit mat, jag rekomenderar starkt att åka dit och äta för det är väldigt billigt och god mat så ta er dit nästa gång ni ska äta!
Vi var hemma vid 3 tiden så det var bara att byta om lite tills Innebandyn i hammarhallen så vi bytte om och sen joggade vi ner dit och tränade i 1 timme tills vi sedan joggade hem igen!
Nu när klockan snart är 7 så ska jag ta mig en dusch och sedan göra mig klar för kvällen!!
ha en underbar tisdag!

Dagens Visdomsord: Den som inte tar sig tid att motionera måste så småningom ta sig tid att vara sjuk.

/André

Måndag 5 April


Japp idag är det Måndagen den 5 April och min comeback var fullbordad! Det blev vinst med klara 9-1 mot Ockelbo och det kändes halvskapligt. Men ändå säker i utrusningarna och de räddningar jag gjorde för att inte ha spelat fotboll på ca 3 år!
Det blev alltså en heldag i ett kallt och snöigt Hofors idag men nu är man äntligen hemma i ensamhetens tysthet igen men det bryts snart när Emil och Henke kommer på besök!
Det blir troligtvis att kolla på Lösvikt med Robert gustafsson då och kanske laga en bit mat eftersom min mage kurrar som bara den!
Jag måste bara komma med ett låttipps innan jag tar mig upp ur soffan och in till köket och det är "The red Jumpsuit Apparatus - Face down"

Dagens visdomsord blir följande: "Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas"

/André

Söndag 4 April


Ligger i soffan min med Jonas och har kollat på Jennifer´s Body med Anna och Maria. Filmen var faktiskt jävligt bra för att vara en skräckfilm. så den rekomenderar jag starkt!
Matlagning har jag också hunnit med och idag blev det pasta med köttfärsås till mig och jonas så det var verkligen efterlängtat och nu när jag är så grymt lycklig så var det extra gott att äta mat nu och jag verkligen älskar när jonas är lycklig så det gör mig ännu mer glad !! Fan va jag älskar mitt liv nu :D!!!
Nu ska jag fortsätta kolla på nästa film som är Up!! Har väntat typ jättelänge på att få se den nu !!
Ha en fantastisk kväll!!

/andré


Söndag 4 April



Mår lite bättre nu men fortfarande ont i min mage.
testade på mig en öl idag men kände direkt att nej André idag tar du det lungt så det blev en sväng ner på stan och handla godis och hyra tre st filmer.
Den första vi ska se nu är lösvikt med Robert Gustafsson sen blir det Jennifer´s Body och avslutar med Up som jag längtat efter att fått se!
ska städa lite i lägenheten nu innan filmen knäpps på så det blir rent och snyggt här nu.
 
Dagens visdomsord: Njut av livet, ät ordentligt, vila och gläd dig åt varje andetag.

/ André

Söndag 4 April


klockan är nu 20 över 3 och har nyss kommit hem från en hemmafest hos Daniel Hemgren där man fick sig en massa underbar skratt och ögonorgasmer !!
Isabelle var ju där så då kan man ju inte sitta still så det blev lite dansa men så tjatade Emil och Jonas ihjäl sig på mig för de ville gå hem så till slut ficka jag slita mig loss motvilligt och lämna alla där!
Men ny dag imorgon med nya möjligheter och en massa dricka och om jag har tur så blire kanske lite Puff puff"
Hemvägen blev kall eftersom jag och Jessica låg och gjorde jag vet inte vad i snön vid kanalen hahah folk måste trott vi var idioter eller något !!
Nu blir det ta nå¨got att äta sen bums ner i sängen med en shot och tabletter!!


Jag måste bara säga att en del människor tror verkligen på hoppet men i vissa fall kan det vara meningslöst..

Natti natti
/André


..

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?

bara något att tänka på..


Lördag 3 April


Om jag hade skrivit allt jag tänkte på igår och allt som jag och Emil låg och snackade om på natten så hade det blivit ett så sjukt långt inlägg att inte någon skulle orka läsa det.
För igår mådde vi inte bra, vi fick två riktigt feta "smällar" i ansiktet och saker bekräftade. Vi var tusen % säkra att den ena personen skulle göra de.. lögnare kan man säga men som sagt nu ska vi inte skriva om det igår.

Idag bär det av mot den lilla byn Torsåker med Emil för att äta en god påskmiddag med pappa och Kristina, sen skulle hennes son också komma. Vi får se sen om jag åker och hälsar på farmor och farfar för jag saknar dom och som pappa hela tiden säger, dom kommer inte leva länge till...
Usch hatar den meningen lika mycket varje gång..

Jag var ju och fixade en ny dator igår och sen köpte jag Photoshop också så jag kan börja hålla på med mina bilder igen! Det var ju ett tag sen man höll på så man får väl se om man har skillsen kvar, allt detta för ynka 10 498kr!


Dagens visdomsord"Ibland önskar man att livet vore slut, men för det mesta vill man att det ska börja

Lördag 3 April


It'll take time to find out where we stand
In all this mess
There was the first day for me too
And I had no guide and I was lost like you
I still am..

I´m so lonely...

LååångFredag 2 April


Tjaaaaaaaaaaaa har precis slukat min 3:e öl och smakat lite svampiiie hahahah!
Trodde de skulle smaka bajs men fan heler smakade typ papper. Ikväll blir det krogen med grabbsen och supa sönder för ikväll är det natten allt kommer hända!! Sitter med Henke nu och förfestar lite och vill köra vita nätter i natt men det går ju inte!!
nu ska jag fortsätta dricka! :D


RSS 2.0