Måndag 31 Maj


Jonas och Emil ringde och väkte mig vid halv två tiden i natt för de inte blev insläppta av emils låtsaspappa för de kom hem för sent så kommer dom hit... kunde inte somna för emil inte kunde hålla tyst och lärade klämma finnar hela natten så vid halv 4 somnade jag..
men men nu är jag iaf pigg och glad efter en ruskigt god frukost så snart bär det av mot skolan.

/André

Söndag 30 Maj



Mors dag idag och har inte kunnat gratta henne ordentligt för hon åkte hem till Norrköping i Fredags.
Dagen som varit har varit ganska chill, Jag och Jonas vaknade vid 11 då pirre ringde och sa att det var match kl 1 mot nonstopp IF och eftersom jag är tränare åt BBB så var det bara att kliva upp och släpa upp Jonas ur sängen för att fixa något att äta.
Matchen förlorade vi med 3-0 men vi spelade riktigt bra eftersom vi förlorade träningsmatchen mot dom med ca 13-0 och Mange var grym i målet.
Så det blev några timmar på fotbollsplanen i stekande sommarvärme så man har nog fått lite färg till iaf.
Sen dess har jag, Emil och Jonas sovit typ eftersom de inte ville gå ut och sätta sig på en filt i solen och käka jordgubbar..
Nu så har de precis gått till norrsätra för att slåss, jag stod över för jag har blivit en duktig pojke men om de rör mina vänner så kommer jag på 2 sek..
Helgen lider mot sitt slut och det är dags för mig att sova för imorgon bär det av till Falun för att besöka ett kloster.

/André

Lördag 29 Maj



Sitter och lyssnar på den underar låten "Solna stad" och drömmer mig bort till ett soligt Råsunda, när allt är ett stort KAOS och vi ser vårat svartgula lag. Samtidigt som jag lyssnar på den så har jag glömt känslan att vara kär.. hur var pirret i magen? hur var det att vara nykär? kommer inte ihåg känslan men saknar den som fan endå? jadu.. 
Jonas kom nyss hit så jag ska väl vara lite barnvakt så går vi ner mot stan och kollar lite bilar på dagens cruising och så blir det nog krogen efter de och supa bort lite beskymmer och skapa nya glädjeämnen.
Nu ska jag fortsätta lyssna musik och göra mig klar för en kanonkväll!

Puss
/André

Lördag 29 Maj



Sitter och äter lite frukost efter att ha legat i sängen x antal timmar och bara haft tråkigt. Det var meningen att jag och Jonas skulle dra till Valbo idag men eftersom han inte ens har vaknat än och bor i Torsåker så kommer det inte heller bli av.. Jag skulle ha varit iväg och sett Sverige - Bosnien idag men det blir inget av eftersom jag är på absolut sämsta humör och då kommer det inte bli en rolig resa.
Det enda posetiva är att min fot börja kännas mycket bättre och att jag kanske snart är tillbaka mellan stolparna på allvar igen. Om två veckor har vi ju SAIK på bortaplan att krossa så hoppass man är i toppform och får förtroendet att stå den matchen.
Så dagen idag kommer bli att jag kommer sitta ensam i min etta och se film och laga en god bit mat.
På tal om mat! Om ni kan komma med tips på ny mat så skulle jag bli riktigt glad för det är alltid roligt att testa något nytt.
Nu ska jag gå upp och ta mig en dusch.
Ha en underbar lördag alla.

/André

Fredag 21 Maj

Blev att sova hos pappa i natt och jag må säga att det inte var lätt att somna igår. Så ovant att sova där helt plötsligt men det gick efter ett tag. Pappa och jag åkte och hämtade upp sömntutan Jonas hemma hos han nu på morgonen innan vi drog vidare mot Sandviken där man är nu. Snart ska jag börja gå mot stan eftersom vi i klassen ska på någon teater vid 9 tiden som Estetarna har gjort, tror det var något med dracula så de ska bli spännande att se.
Idag blir det också en sväng till Valbo med Jonas Blom för att köpa en ny mobil eftersom min bara dog i Onsdags så det ska bli väldigt skönt att få en ny!

viktigast i dag är iaf: HAIF - Skutskär kl 19.00 på Stålringen.
Och det e jag som startar i målet så det blir min första start i HAIF tröjan så de ska bli riktigt roligt !!

Ha en bra dag alla :)
/André

Torsdag 20 Maj

Det har nu gått 1 vecka sedan förra inlägget och det kan bero på att jag har haft mycket att göra under den här veckan! Så jag kan ju börja med Balen

Fredag 14 maj - Dags för bal med Johanna, Sofie och Robin. Lite dryt att mina kläder var lite för stora för jag har gått ner i vikt så de satt ju inte perfekt om man säger så men va fan gör de? har jag brytt mig någon gång om vad andra tycker, när det gäller utseende och sånt? nee!
det blev först en lång bilkö med en massa champanj drickande tills vi kom fram till röda mattan där Johanna var ganska nervöst så vi skulle gå och snacka skit hade vi bestämt men allt gick bra till slut iaf!
Sen blev det en massa fota och det e fan inte roligt ibland att bli de, men till slut så åkte vi vidare till Ängeltofta som är en stor herrgård där vi åt mat och drack hela natten lång.
Helt ok dag då.




Söndag 16 Maj - Blev debuten för mig i Hofors tröjan och vilken skön dedut de blev!!

Gävledagblad - "lovande debut för Hoforsmålvakt" Hofors tog i den tredje omgången tre friska poäng - via 2-0 borta mot stensätra och för det blott 19-åriga målvaktslöften André Dahlgren Melin, som gjorde sin första match i Hoforströjan blev det en skön debut.. Stensätra trummande på men Melin var säkerheten själv och fick hålla nollan.  Han hade lite att jobba på, säger tränare Laksola.


Måndag 17 Maj -  AIK - Åtvidaberg och på alla AIK:s hemsidor så snackades det om KAOSTIFO och det kan jag lova att det blev också!!  
Allt var perfekt!




Onsdag 19 Maj - Jonas Blom gör debut för sitt lag Torsåker men förlorar med 8-1, det e bara att kämpa vidare! gogogo!




Idag Torsdag så blir det snart att träna Bolltrollarna för första gången på gräs, sen far jag vidare mot Torsåker för vi ska tydligen träna på deras matta idag och sen drar man sig hemåt för att sova för att orka upp i skolan imorgon.

/ André

Torsdag 13 Maj



Mindre en 1 månad kvar tills studenten och jag har inte någon som helst lust att plugga det jag har kvar.. Men idag ska jag iaf försöka skriva en livsåskådningsblablabla om mig själv och hur jag ser på livet.
Tidig träning är det idag också, den börjar 2 och eftersom jag fick beskedet att en sena i min fot har gått av så får jag inte träna fotboll men de skiter väl jag i! Ska gymma från 1 till 2 och sen träna fotboll för 3:e gången denna vecka.
Imorgon bli det bal och jag är noll taggad.. Bal e inte min grej? Att stå på norra och skrika för Gnaget e min grej! Men man får väl göra det bästa utav situationen.

/André

Lördag 8 Maj



För 6 Månader sen sjöng vi "Drömmar av Guld" Som för oss alla var drömmen om AIK. Det blev verklighet 3 gånger om, tripplish mannen! SM-Guldet, Svenska cupen och Supercupen där stod vi som segrare och var frösta laget i Svensk historia att vinnan Tripplish som inte ett enda lag någonsin gjort! Vi gjorde det ingen annan gjort och ett stolt starkt lag var vad våra ögon såg! Namn som Obolo,Tjernan,Flavio,Jos,Örlund,Bojan,M9 är spelare som vi aldrig kommer glömma! Sthare kom med en storm och tog oss till den här drömmen och visade attityd och skapade en trygg känsla i AIK. Vi spelade en fotboll som var spännande och underhållande, vi satte dom där viktiga bollarna i slut minutrarna och vi visade verkligen hjärta för märket på bröstet!

 

Nu 6 Månader senare ligger vi sist i Allsvenskan med bara 1 ynka vinst och är i stor kris. Vi blev av med alla våra nyckelspelare,Våran argentinske anfallsstjärna Iván Obolo sålde vi till Arsenal de Sarandi, Jos Hooiveld till Celtic, Örlund till Rosenborg, Nu planerar Dulee Johnsson att också lämna AIK till sommaren.
Vi räknas som ett krislag och det känns bara som att det inte blir bättre. Något måste ändras? spelidén, truppen, träningarna, attityden ja vad vet jag? Något måste verkligen förändras NU innan det är försent.
Kämpa kämpa AIK, Jag tror på er och det gör i alla Stöttande fans!

/André

Idag 6 maj finns bara en sak och det är vinst!

Efter en bedrövlig match i derbyt mot djurgår´n så är det dags för skärpning!!
Nu är det fan i mig dags för vändning!!

Krossa Hata göteborg!


30 April / 1 Maj / 2 Maj

Jaa du vart fan ska man börja...
30 April - Japp sista april och det blev riktigt med fylla men det här var första gången jag blev aggresiv.. först fick jag damp på Emil och drog till han i bröstet.. sen börja jag käfta med en turk på donken för han satt och rökte inne, så jag sa åt han och komma ut om han ville något så jag gick ut med glasflaska i handen och väntade ca 15 min tills han kom, men då sa han förlåt och sen gick han och snackade med en kompis högt om att testa droger.. cooling.. nästa gång har du inge näsben kvar...
annars blev det en vild kväll med mycket hatsånger om jyrgården...
visst ja.. grannen kom över också en stund och drack lite så de va trevlans..

1 Maj - blev sova nästan hela dagen tills Nicole kom, så då blev de en massa film och så..

2 Maj - Blev kolla på AIK - Äckelfitt jyrgårn, tack vare våran idiotmålvakt MAANOJA så torskade vi med 1-2 och ännu en förlust för AIK.. Jag fattar inte vafan han tänker med.. jag fattar inte vad tränarstaben tänker och jag fattar inte vafan styrelsen tänker med..!! SKAFFA EN MÅLVAKT SOM HÅLLER ALLSVENSK KLASS NU!! ända sättet för oss att överleva allsvenska är de! Satsa inte på att värva mer forward nu.. fokusera er på en målvakt, snälla! För oss på läktarn, För laget, För de som slåss i erat namn..!!

Nu blir de supa..

fucking hej då!
/André

RSS 2.0