bilderna får sammanfatta veckan!

Nu kommer en bildserie med bilder från någon vecka tillbaka :)'

Fotodag med Philip :)






STHLM :)




En vanlig dag hos André....



Jonas på besök!!!



Pepparkakasbakning!!








/André Dahlgren Melin

Hemfärd..



Då har man klivit upp, duschat, packat, lekt lite med Jakob och nu sitter man här innan frukosten. Bussen hem till Sandviken går 11.15 från T-centralen så jag lära ta bussen till slussen först sen tunnelbanan vidare mot T-centralen. Enda hemlängtan man har är till träningen ikväll för jag har absolut ingen lust att åka hem nu!
Nu får vi se hur det ser ut i Sandviken efter alla snöoväder man hört om, för här på Värmdö ere bara lite snö på biltaken. Annars så ere bara grått och jäkligt.
Dricker min kopp kaffe nu framför Pippi långstrump som Jakob har bestämt att vi skulle se på och enligt en liten sak så är Pippi min favoritfilm men det vet jag inte riktigt om det e sant, för om ajg skulle välja en film som skulle bli min favorit skulle det nog bli Green street hooligans!
Älskar verkligen den filmen och ska se den på en gång när min dator kommer hem från lagning!
Nu ska jag fika lite innan ajg fixar det sista!

Puss snyggingar!

/André Dahlgren Melin

Stackars Peter!!


Nu kommer sanningen fram om min fjortis syster Sara!
Hon påstår att hon stannade i åldern när hon var 18 men jag tror den stannade redan vid 13 års åldern då småtjejerna skrek och grät framför deras pojk idoler! Sara fyller snart 30 men är ändå fast vid Ola Svensson.. Idag har hon och dottern Julia varit och kollat på honom Kungsan och enligt Julia så stod hon och skrek, men hon vägrar erkänna det! Han mötte henens blick och han slutade inte kolla på henne under hela spelinginen tydligt säger hon med ett stort leende! Sen hon kom hem så har inte hennes lende ändras något.. det ser ut som någon har tejpat upp det med siljertejp eller något slittåligt som inte kan tas bort!
Hennes framtida planer är att besöka honoms konserter och kanske få en till blick att leva på för 1 vecka elelr 2.
Jag tycker så synd om dig Peter som får stå ut med min syster när hon är såhär!
Men hon älskar ju dig ändå!

Pöss och kram miss my darling!

/André Dahlgren Melin


Utgång på söder..

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår om man så säger!
Vi, eller aah Madde och katarina hade väl planerat utgång på Vain på odenplan och skrivit upp oss tre på listan men inte meddelat de andra grabbarna att man skulle göra de så där sprack den första saken den kvällen, så vi åkte fram och tillbaka med tunnelbanorna tills vi kom till söder där vi bestämde oss för att knata in på en bar där och efter ett tag så försvann helt plötsligt plutten Katarina efter att hon sagt att hon skulle på toa så då började först min och Maddes sökande på söder utan något resultat så vi gick tillbaka in på baren men lika fort som man kom in så släpade Acce med mig ut för att röka så gick vi runt lite och försökte hitta farbror blå för att berätta vad som hänt så vi blev ombedd att gå tillbaka så satt vi där till typ 1 då vi får reda på att hon kommit hem av hennes syster.. Herregud vilken natt! Sen när jag och Madde skulle åka hem med t-banan så skulle vi bara åka 2 sationer men lyckades åka typ yttligare 5 fel och det var inte mitt fel !? I promise!
Men vi kom iaf hem till slut och kvällen blev tillslut lyckad :)
Måste tacka alla för igår för en kanon kväll!
AIK:are på söder ;) mahahah!

Love is in the air!

/André Dahlgren Melin

Nyvaken och Otaggad...



http://www.nattklubbvain.se/


Vaknade precis efter att ha sovit skapligt bra och drömt några riktigt heta drömmar, haha!
drog upp gardinerna och av min förvåning så var det snö,slask,molnigt och dimmigt.. då blev man inte så värst taggad på krogen ikväll, men men det blir av!
Idag blir det följa med Peter ner till centrum och göra ngt, kommer inte riktigt ihåg var det var men det blir säkert skoj sen så blir det träffa plutten Katarina och lillen Madeleine i Gurra innan vi åker ut i skogen till Madde ;)!
Men vafan ska jag ha på mig idag!? blir väl gamla vanliga tråkiga skjorta och jeans.. men men! Som ni ser e jag inte på världens bästa humör idag för ajg tycker att allt verkar så jävla jobbigt!

Have a nice night!

/André Dahlgren Melin

Sthlm nästa!

Är ju fullt uppe i att skaffa en ny blogg just nu men som sagt det går inte att regisrera sig!! Jag tror jag håller på att få ngt fel på skiten och inte blir man mindre irriterad när man så gärna vill ha den klar eller! Men men jag fixade nyss jobb iaf från Mars så det känns skapligt skönt iaf och då blir det bo i sthlm :D! Känns så jävla bra!!
Men då e frågan, vart ska jag bo!? Men det löser nog sig!
Idag så har jag varit hos Madde som haft middag. Det blev en väldigt trevlig middag med amssa skratt och så lite mys i sängen plus lite tvspel med grabbarna!!
Har träffat mycket nytt folk idag och fått hört skapligt mycket stockholmska men det blir nog inte mindre imorgon då det blir utgång på en nyöppnat nattklubb på odenplan så vi ses på dansgolvet bitches!

/André Dahlgren Melin


Canal plus?!

Vaknade runt 7 i morse av att man hörde lilla Jakob skrika men somnade snabbt om igen och vaknade yttligare igen runt 9 så då gick jag upp för jag tyckte det var tråkigt att bara ligga i sängen och stirra in i väggen! Det blev iaf att sätta sig framför datorn och leta jobb och nu har ajg hittat två jobb men måste ha mitt CV för att kunna söka dem och sista anmälningsdagen på ett av dom e på måndag så jag får hoppas att jag får mitt CV idag!!
Jobben jag tänkte söka var iaf till Canal plus nya butik där man får en utbildning på Tv4 huset, det andra var som skönhets och friskvårds säljare till ett företag i Sthlm. Sen har jag inte hunnit kollar upp så mycket merför jag blev lite off när jag inte kan söka dom just nu!
Nej nu blir det frukost sen iväg för att kolla om man kanske hittar en ny tröja i Nacka eller Mölnvik.. Det beror på vem som vill följa med!!

Pöss och kram

/André Dahlgren Melin

Äntligen Här!



Då sitter man hemma hos Sara efter en heldag med massa skoj!
För idag har jag träffat min efterlängtade Madeleine och av slumpen så träffade vi på min barndomskompis Micke på bussen ut till henne och det värsta var att jag inte kände igen honom!!? Allvarligt jag blev helt chockad sen när jag insåg att det var han!! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det!
Där har ni en kille jag har saknat något enormt!
Idag har jag lärt känna Madde´s hund också som jag var grymt skraj för först men det kändes lite bättre mot slutet när han blev snällare men fortfarande läskigt att ha han i ansiktet!!
Blev lite bilkörning idag också då jag fick parkera och skit men ville köra mer men mamma var för trött för de så det får bli imorgon istället!!
Nu ska jag ta mig något att käka och sen göra mig klar för att lägga mig :)!

Have a nice night ;)

/André Dahlgren Melin

Gurra murra purra!



Då var man äntligen framme i Gustavsberg "Gurra" och sin syster Sara med familj! Bilfärden hit var lite speciell för det den började med snöstorm och väldigt halt väglag och slutade med sol och gröna gräsmattor! Här i Sthlm tyckts det inte vara någon vinter i sikte än! Dagen idag kommer att bli så att jag kommer träffa Madeleine när hon kommer hem från teoriprovet elelr va det nu var, hoppas det går bra iaf!! håller tummarna för dig!
Nu kom Philip hit också så ska gå och vara lite social med honom! Kommer mera sen!
Pöss på alla!

/André Dahlgren Melin


Skammens gång!



Haha jaa nu vaknade dom upp i sängen och snart blir det skammens gång för båda två! Det e ju skapligt roligt att retas lite med dom och säga "Har ni kollat FB eller ;)!?"  "Skitsnygga bilder på er i sängen grabben!!" Allvarligt ni skulle sett deras blickar, det e så man kan få sitt garv för resten av sitt liv!!
Nej nog snackat om dem nu! Idag har jag funderat på att köpa lite kläder någon jacka och något halsband eftersom jag nyss blev 3 tusen kr rikare. Blir ju som planerat utgång i sthlm på fredag så måste ju ha ngt nytt tills dess för man kan ju inte vara un dress om man ska träffa två sötnosar som er inte !?
Snart ska man dra sig ner mot statoil för att köpa nudlar så man kan göra lite some kind of wook sen blir det dusch och innebandy!

Have a nice fucking day homiiiies!

/André Dahlgren Melin


Het hetare hetast!

Ja du nu går de hett till i Andrés lägenhet men så kan de gå efter mina fester och det e ju roligt!! Känner mig skapligt nyktrare nu men ändå mår jag skit.. känns som jag kommer spy vilken sekund som helst.. har iaf snackat lite med min älskade Madde i telefon och vet iaf att hon kom hem säkert idag och det e underbart!
Själv får man ju sova i soffan eftersom de som ligger i min säng har okuperat den!!
morr!
HAHA nu säger tobbe till den han ligger bredvid  du heter "kan inte skriva namnet" men fel var det !!! vilken jävla stekare ^^
nu blir det försöka sova sen blir det åka och shoppa imorgon om man orkar :)
ha det bra alla :)!!

Puss <333

/André Dahlgren Melin

Full och glAD!





Inte direkt nyckter nu så vi får se hur min stavning bra och jag hoppasatt det blir bra för annanrs blir ajg ledsen!
inatt ahr det varti lite fest hos mig och det har väl varit minst 20 pers i min lägenhet och dnet har ju varit roligt!!  Nu e det bara ca 7 kvar efter en skaplig kväll gör det kuinde ju varite bättre men det var ju itne så villiga tjejer att dansa så det var ju emr lyckat förra gången! Nu orkar jag itne skriva mer kommer nog mer imorgo b om ajg har dator!


PÖSSSS  SNYUGGINGA!!!!

/andre d<glgren Melin!!!


Pepparkaksdeg!!

Det blev en lång dag idag och ännu är den inte slut... Det började med att jag var ner till psykologen , men hann bara prata med henne i 5 minuter om allt från socialbidrag till en väldigt vacker flicka... vi pratade även om min mage som jag tycker är för tjock! Men jag vet egentligen att den inte är det.. Men det kändes så skönt och det kändes så bra att gå dit. Sen blev det träffa Fanny banny och träffa tandläkaren där jag inte fick så roliga besked, dels så hade min förra lagning gått sönder och den behöver rotfyllas... USCH!  Sen lär jag dra ut min visdomstand men sen såg allt bra ut. Efter det blev det handla och jag har köpt årets första PEPPARKAKSDEG!! För imorgon blir det baka men ännu har ingen hört av sig som vill hjälpa till. Vem vet man kanske tar ett smakprov på degen redan ikväll.. Haha..! för det är fan godare med deten än pepparkakorna Mohahahah!

Nu blir det sova lite tidigare än de andra nätterna Pussar o kramar 

PS: Om du så gärna vill se mig sönderslagen och allt det andra du vill så gör det med dina egna knogar för jag kan stå hela dagen och ta emot dina slag men jag kommer inte röra dig det lovar jag dig så lågt sjunger jag inte....

/Andre Dahlgren Melin

Gammalt och Nytt

Måste säga att det ploppar upp lite gamla minnen i huvudet när man kollar på Eva och Adam, ett av dom är att jag har en väldigt svag aning om att jag och systern min var på bio på den i Stockholm för länge sedan, men är inte 100% säker.

Ja jag sitter alltså och kollar på den filmen just nu om ni inte redan fattat de och jag har precis lagat klart min första kyckling gryta någonsin och den blev verkligen kanongod, så det blir nog fler sånna hemma hos André! På tal om laga, eller ja baka egentligen, så tänkte jag fixa en liten bakdag på Fredag och alla som vill är väldigt välkomna så det är bara att höra av er om ni vill vara med! Nu blir det gå och handla lite till dagens träning och vi får hoppas att det inte blir en lika stor katastrof som förra träningen..

Ha en kanon kväll alla! / André Dahlgren Melin


Hjärtat är korppens starkaste muskel

Sitter och kollar ut genom fönstret och ser vinden blåsa träden fram och tillbaka medans snön yr omkring allt mer. Har tänt lite ljus i min nystädade lägenhet och har känt den första julkänslan för i år! Om det blir mer snö i veckan så kanske man fixar en bakdag och lägger på sig ett litet bullförråd till vintern. Men det återstår att se. I alla år har jag varit väldigt tidig med att julpynta men så blir det nog inte i år eftersom jag inte har en aning om var alla julsaker är! Men en sak är säker och det är att jag och jonas ska baka ett pepparkakshus med en liten tomteby!

En annan sak jag känt ett tag är att jag vill börja om mitt liv, alltså få en nystart.. På ett helt annat ställe i en helt annan stad med helt nya vänner. Jag tror det skulle vara bra för mig, men jag har min bandykarriär att tänka på. Helst av allt skulle jag bara vilja flytta hem till Värmdö igen.. Men men, någon gång i framtiden blir det kanske så.. Allt man kan göra är att hoppas!

Nu tätnar mörkret och ännu en ensam hemma kväll..
/ André Dahlgren Melin

Torsåker här e jag!



Sitter just nu hos min pappa i Torsåer då jag och Patrik blivit bjuden på middag av han och katarina!
det blev en västkustpaj som förrätt och som huvudrätt fick vi någon laxryta medptatismos! så otroligt underbart gått! Det är vad man kallar en munorgasm!! Har precis avslutat efterrätten som blev en rusigt god cheescake! eller hur de stavas!
Har också träffat min farmor min kusin Hanna och Monica och Pelle! riktigt roligt att se dom igen men Lina saknades och det var lite tråkigt! Får se till att träffa henne någon dag! Min älskade kusin!
Lite senare ska vi dra oss vidare till minneslunden och tända ljus för Farfar min!
Nu ska jag och farmor mysa lite med våran älsklingskatt Busan!
Hoppas alla får en underbar Lördagskväll!
Min kommer att spenderas hemma i min lägenhet så hör gärna av er !

Puss
/André Dahlgren Melin

Aga heter de!

Dagen som varit har varig skapligt seg, Jag och Jonas klev upp ur sängarna vid alv 2 tiden då vi inte klarade av hungern längre! jag tog mig en dusch och gjorde mig klar fast Jonas låg vid dator en en stund innan han också tog tag att göra sig klar så vi kom väl iväg runt 3 halv 4 för att bege oss mot AGA kiosken där vi köpte oss en varsin burgare! Där träffade vi på Maria´s pappa som var riktigt trevlig och rolig! haha snyggaste tatueringen hade han med på armen ^^ en lite fågel tror jag det skulle vare!
Jag själv har börjat kolla på en ny tatuering och är fortfarande lite sugen på ännu en text, men nu på andra sidan armen! exakt såhär..


Men vi får se hur de blir!
Snart ska jag börja gå mot träningen som börjar 19.20 och slutar 21.20 sen blir det hem och ringa älsklingen min innan hon somnar, hörde också att Philip skulle sova kvar där så jag får säga åt henne att vara snäll mot han! Haha!
Ha nu en riktigt trevlig Fredagskväll alla och ta det lungt med spriten!!
Stor kram till alla ensamma!

/André Dahlgren Melin

Jonas stannar kvar 1 dag till !!!

Vaknade runt 7 tack vare ett inte alls så trevlig sms där en viss person tycks tro saker som inte är sanna och måste därför gå direkt till en annan person som ska anklaga mig för den saken.. Ååh jag blir så trött på folk som inte kan ta saken i egna händer och prata med mig istället?! Bara för att någon gillar en person så betyder det inte att jag inte får röra henne eller umgås med henne!? Då skulle jag inte få röra en enda tjej mer om jag inte skulle få röra någon du gillar..!! Blir så less!!
Nej nog snackat om de! Idag blir det nog en heldag med min älskade vän Jonas som ligger och sover i min soffa just nu och drömmer säkert mysiga drömmar om Maria för igår kväll när vi sa god natt så bestämde vi oss för att han skulle drömma om henne och jag om Madeleine! Haha vi är så gulliga mot varandra !!
Min hosta tycks inte gå över trotts att jag propparkroppen full med hostmedicin och skit! Jagvill bli fult frisk igen så jag kan köra tusen % på träningarna!
Jag har ju funderat på fest men har bestämt mig att så blir det inte för ikväll ska jag lägga mig i tid och sova ut för på söndag blir det Seriepremiär mot Katrineholm som ska vinnas!
Nu har jag inte så mycket mer att säga förutom att visa några bilder från igår kväll då jag och Jonas var ute och fotade lite!








/André Dahlgren Melin

Derbyseger igen!


Det blev derby seger ikväll och även denna gång med 5-2, Nu é vi bäst i Stockholm igen efter många års väntan! Precis som i förra derbyt inledde Oscar Ahlström målskyttet. Den här gången petade han in en retur.men till skillnad från förra gången gjorde Oscar Ahlström ett mål till, då han snärtade in 5–2 från slottet, fint framspelad av brorsan Victor. Underbar vinst så nu blir det bara vänta till nästa derby, kanske blir de 5-2 en tredje gång? Det väntar att se!
Tänkte även visa ett klipp från när Timrå mötte SAIK, lite mer sånt här i svensk Hockey så kommer de bli mer publik, jag lovar er!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/elitserien/article8062058.ab
Timrås spelare fick 13 matchers avstängning och SAIK spelaren 2 matcher, Det ända jag har att säga om det är Skandal!
Att få 13 matchers avstängning för ett litet slagsmål på en match när känslorna är så pass heta som det är, är verkligen inte OK! Om det varit Nhl hade det blivit 5 min utv sen äre över!
Skärpning svensk Hockey!

/André Dahlgren Melin

XXS

Tänkte börja med att visa en bild på min nya storlek på byxor... xxs



Sitter med charlie, Albin och Ida och kollar på apa - AIK och det blev precis 2- 4 till os!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄVLE UNDERBART!! och jag måste säga! HELA SVERIGE SKRATTAR, OBOYA!
Det jag egentligen tänkte skriva om var att jag är så jävla sugen att ta mig ner till Stockholm och träffa min älskling Madeleine, det skulle vara så underbart roligt nu :)!!
Snart så kommer Emil och Jonas för att hämta datorn eftersom de åker hem imorgon och det suger ju skapligt mycket! hatar det och så blir man ensam igen men men snart blir det stockholm och träffa syster Sara och myspys Madde!!
Imorgon é det freda och helg så vi får se om jag fixar en lite fest!
Så vi får se om det är några som é sugna !!

ha en trevlig kväll alla!

/André Dahlgren Melin

Dator på lagning!

Sitter just nu på Jonas dator eftersom min är inlämnad på lagning, Den har ju varit sönder skapligt länge nu pga att den flög ner i ett stengolv... inte mitt fel att vissa personer inte kan kontrollera sig.. Men men nu är den iaf inlämnad!
Under veckan så har Jonas och emil varit på besök så jag har fått träffat dem lite och det har varit riktigt skoj! nu kommer dom igen till jullovet och då jävlar blire fest igen!
under veckan så har jag varit ute och sökt lite jobb men det var fullt nästan överallt men ska iaf ta et jobb i Hofors så länge så jag kan betala hyran!  Har gjort en liten tatto också på handleden där de står "Vi är överall gjorde den på sleepy Dragon och blev riktigt nöjd!!

Har också varit ute och fotat lite med emil som modell och även mig själv!
Här kommer iaf några av dessa bilder!

 

/André Dahlgren Melin


RSS 2.0