http://finest.se/Andr%C3%A9DMelin



Dags för att begrava denna blogg och återskapa en ny!

Från och med nu kommer jag bara skriva via:  http://finest.se/Andr%C3%A9DMelin

så det e bara att börja bevaka den ;)

Ha en underbar framtid!!!!

/André Dahlgren Melin

Rumpnissar e vi allihopa!

Julstämmning hemma hos André och nästa vecka kommer det bli en massa bakning och julklappshandling! jag ska införskaffa mig en mistel eller va det heter så Emil kan få en puss som hanalltid tjatar efter, kanske också en tjej att leva med !?
I söndags och igår var jag i sthlm hos min älskade flickvän och idag sitter man här ensam eller ja pappa e ju här men det e sjukt vad man kan sakna en person så mycket som jag gör med Madde! Kärlek kallas de och jag får fortfarande fjärilar i magen av att tänka på henne! Mohaha Mysigt mysigt !!!
Jag tror jag snart ska ta lite massage av pappa när man ändå e här för min nacke gör skapligt ont och det e verkligen inte roligt!
Nu klingar Abba i mina öron så då blir det dags att stänga ner musiken och kolla på House samtigt som man får en underbar nack massage!

visst ja, jag har ju en sak att säga.. har skaffat en ny blogg som kommer handla om bandyAndreeeww ;)!

http://finest.se/keperAndr%C3%A9

/André Dahlgren melin

Kalix Away!

Då var det dags för 4:e seriematchen och den skulle utspela sig i Kalix vildmark!
Vi samlades för träning vid 8 tiden innan avresan i fredags då tåget skulle rullat från perongen vid 11 tiden men var försenat 1 timme och 10 min.. men till slut kom vi iväg iaf och för er som inte har följt med ett grabbgäng på en borta match vet nog kanske inte riktigt hur det går till men jag kan förkorta det med några punkter..

¤ Kortspel med pengar
¤ Porrfilm hos åke och Jacke
¤ Massa sex snack
¤ Skickar iväg de minsta för att snacka med tjejer
¤ Gaskammare efter allas dåliga magar

Och en hel del mer!

När vi väl var framme i Luleå som var våran slutstation så var vi hela 3 timmar försenade och fick skjuta upp matchen 1 timme för det väntades 1,5 timmar lång bussfärd från Luleå - Kalix. Vi var taggade till tusen men vädret var inte det bästa för det vräkte ner snö men det blev uppehåll under hela matchen som tur var!
Matchen slutade 6-2 till Kalix men jag blev matchens lirare och så var min första Allsvenska match avklarad! trotts 6 insläppta så gjorde jag en kanon match och fick mycket beröm av spelare, ledare och dommarna! Kändes ruskigt jävla bra efter att ha suttit tre matcher på bänken nu!

På hemresan blev det nästan som på ditresan förutom att nu kunde vi ju dricka så vi gick inte och la oss för ens vid 2 eftersom vi skulle upp kl 6 igen!
Kanonresa och underbara minnen som man kommer att ha med sig livet ut!

/André Dahlgren Melin


Utan data igen då..

åker nu hem från pappa så nu blir jag utan data i ca 7 dagar till.. Suck
Hinner inte skriva mer =/
Ha det bäst alla

/André Dahlgren Melin


RSS 2.0