Onsdag 31 Mars


Orkade inte kliva upp i morse och ta bussen till sjukhuset för det blev allt för jobbigt och stressigt har ju en hel del man ska göra idag!
Först ska jag dra mig till Björksätra för att besöka Mia och resten av alla på Björksätraskolan efter det blir det att bege sig till nästa skola, alltså Murgårn för att ha boll och lek med dom från 3-4 sen blir det ta bussen till Hofors för att träna lite fotboll som vanligt!
Försöker även få Emil att börja jobba på Ringup i Hofors som det finns några lediga jobb där för då kan han ju följa med mig när jag har träningar ju! haha!
Han blev ju avskriven från BF igår så nu är det bara IV och praktik för bubben min!
Ikväll blir det inget spec. ska nog försöka sova ganska tidigt tror jag eftersom det har blivit någon sen natt nu på sistonde. jag brukar ju lägga mig vid 9 men nu har det blivit ca 12 - 1 på natten så skärpning André!


Dagens visdomsord: 
"Vi kan inte utföra storverk här på jorden. Vi kan bara göra små saker med stor kärlek"


/André


Tisdag 30 Mars


Snart slut på Mars månad också och tiden rinner iväg för mig känner jag, rester,prov,körkort,träningar,kärleken jaa allt bara flyter bort och jag tänker inte ens på de.. det bara rinner bort som sanden i en timglas.
Det är inte långt kvar till balen och studenten nu och jag känner mig pressad med att allt måste bli klart men jag vill ju hinna leva livet samtidigt också.. mycket är svårt just nu men jag ska klara det för jag är en kämpe!  Jag klarar allt!
har nyss gjort en god middag. Lax och potatis blev det med spenatblad och ja det var ruskigt gott må jag säga.! köpte nya fotbollsskor idag också för 1700kr så dom har jag på mig nu för att gå in dom så jag inte får allt för ont på träningen imorgon !!
Imorgon blir det gävle sjukhus för röntgen också så vi får väl se hur det ser ut i nacken och fingrarna mina!
ha nu en trevlig tisdagskväll!

/André


Måndag 29 Mars


Snö snö och åter snö. När ska det sluta snöa här i Sverige så vi kan få en vacker och varm vår nu. Idag blir det träning i Hofors kl 19.15 så vi får hoppas att det inte snöar och är för kallt då för det är verkligen inte roligt när man blir som typ svampbob för allt vatten sugs upp av kläderna!
Hoppas jag får med mig Emil också för det suger att åka buss ensam. Det är nog det värsta jag vet för jag har så grymt tråkigt då och alla på bussen sitter så spända och tysta eller så sitter de "coola" längts bak och töntar sig eller en massa fjortisar som gråter över att det kommer blöt snö på sina kinder så det droppar brunkräm från deras kinder så det färgar bussen brun..
Men Emil ligger bakom mig i min soffa och sover som vanligt och är så LAT!!
skriver mer ikväll..

/ André

Söndag 28 Mars


Jag är besviken..
Du var en lögn..
en besvikelse..

Onsdag 24 Mars


Sitter nu på praktiken på Björksätra skolan och har nyss slutat så jag väntar bara på att Mia Israelsson ska sluta så ska hon skjutsa mig till Murgårdskolan eftersom jag fick hoppa in och jobba med boll och lek där från 3-4 innan jag tar bussen till Hofors för att test träna med Hofors A-lag i fotboll, För er som bara har mig som er största idol så börjar träningen kl 18.00 på konstgräset i Hofors. Men snälla ta inte med er bengaliska eldar för det blir så mycket rök och jag ser fan knappt bollen !!
Dagen idag har varit ganska lugn och skön och på rasten tog jag och Mia en Glass för det var sådant fint väder, jag verkligen älskar när solen skiner och man ser snön sakta smälter bort från taken och backen.
Idag var dagen då jag började med mina tabletter också, så vi får väl se om jag inte blir lika lätt irriterad nu då fast det är ju ganska kul att tända till snabbt ibland! Spec. när Emil Lundin drygar för då smäller de kan jag lova haha!
Nu ska jag sätta mig och pilla på gitarren och lära mig en ny låt!
Ha en underbar solig dag
/André

Emma Berglund Gästbloggar!!!

hello alla vackra!
sitter här vid datorn och andré ligger i min säng och surar för att hans dator och boxer och mobil är trasig, och han tycker att jag ska fixa det? vet inte om jag orkar göra det (a) busig som jag är!

det här kommer låta helt jävla stört men jag får damp på tjejer!!!
vissa tjejer vill man bara ge en stor jävla käftsmäll så dom kan inse att dom inte är ett skit här i världen och att dom för det första kan ta och tvätta bort fjortisränderna och sen dra upp sina linnen och prata som normala folk?!
förstår inte vad som är felet.. finns ett ANTAL på Söderskolan, finns ett ANTAL på Jernvallsskolan, det finns ett ANTAL som hänger på Jernvallen och det finns flera miljoner jävla tönttjejer på denna jord!!
GAAAAAAH! fyfan vad man bara vill slå dom (a)

+ att andré såg två stycken idag! :D kulkul

nu ska jag mysa! hihih

pusspuss /emmsi



jossan GÄSTBLOGGAR!

yes, precis som rubriken. André har ingen dator så han kan inte blogga, så tur att jag finns då! :)
man brukar väll skriva vad man gjort på idag osv antar ja heh. André har haft tråkigt för han har varken dator, tv ELLER mobil, men han har vart ute en sväng och käkat med sin kära vän magnus hedly iaf vad jag vet.
men just NU så sitter han här i soffan med mig, och vi kollar på typ galna proffesorn eller nått sånt=), han ser så söt ut när han sitter där och skrattar hahaa..
Men nu så ska jag väll också fortsätta kolla på filmen trorja,ha en trevlig lördag folket
så slänger vi in en otroligt HEEEEET bild på pojken som driver denna blogg!;)))


Lørdag 20 Mars


Har nyss kollat på AIK - BP och ænnu en 0-0 match men bættre spel æn mot Mjællby iaf så ett litet steg fram men ændå riktigt dåligt..
Sitter vid en Norsk dator nu som ni sækert redan listat ut, som sagt ær med Magnus som jag nyss har spøat ner på golvet och som jag ska ut och æta med om en stund, tror det blir kinamat. Hoppas det iaf før jag ær riktigt hungrig!
Blir kanske festa en stund ikvæll med men måste ændå ehm ganska tidigt før imorgon ska jag upp 06.00 før att åka på en utbildning i ledarskap i Gævle som håller på från 08.00 - 17.30..
ha en underbar lørdags kvæll!
Love you!
/Andre


Onsdag 17 Mars

Sitter just nu på Björksätra skolan och snackar en massa med en rolig person om en allt mer roligt och mobbad person ;D!! You know who you are ;D!!
haha men snart slutar man så då blir det slut på det roliga men det är ju 2 veckor kvar så det hinner nog bli en hel del mer :D!
Ska ner till polisen någon dag och fixa ett udrag från brottsregistret som måste lämnas in.. hmm.. jag e faktiskt ganska nyfiken att kolla på det själv..
Idag ska jag inte göra ett skit tror jag eller jag hoppas på att få kunna träffa Jossan en stund om hon kan men det vet man ju aldrig.
Mamma är i Sandviken nu och blir där tills på Fredag så då blir det kröka igen ;D
Ha en underbar onsag nu!
/André

Tisdag 16 Mars

Dagen efter semifinalen mot Vänersborg känns ändå skaplig efter at vi åkt ur.
Väntar ju på ett väldigt spännande samtal från Ryssland dit man kanske flyttar om ett tag om jag har tur. Idag har jag och Emil varit och kollat på U18 Semifinal mot vetlanda, fast vi gick efter första halvlek då det stod 5-1 till SAIK som nog troligtvis är klar för final i helgen.
Blir att jobba på Göransson idag med Emil och Hedly innan bollnäs matchen som är helt slutsåld.

Min Bandysäsong är nu över så nu börjar hårdträningen för beach 10 och sluta med all skräpmat och hålla sig till fisk, ris och sallad!!
I och med att bandysäsongen är slut så kan jag tattuera mig också:D!!
Blir kanske till helgen.

/André

Lördag nu fan 12 mars också!

Idag eller aah igår då, rättare sagt fredag så hade vi vi i U20 vår första semifinal och förlorade den med 5-4 men som tur är så spelar man 2st semifinaler så nästa match är på måndag och idag har vi en träning kl 17.20 för att finslipa på vårat spel!
Nu så har min huvudvärk gått över efter att fått sovit någon timme så nu blir det äta lite macka och dricka te och se en bra film.
Bara 1 dag kvar nu till seriepremiären för AIK och jag har bokat biljetterna till matchen och supporterbussen!!
Jag är så grymt jävla taggad till matchen och få se AIK igen för nu var det ett tag sen!!
ha en underbar natt !!
/André

Onsdag 10 Mars

Ligger i soffan i min ensamhet som det var ca 3 veckor sen jag gjorde eftersom Emil har varit hos mig hela tiden men nu är jag iaf ensam och det är väldigt skönt ibland att vara de.
Jag kollar samtidigt på äntligen midsommar och längtar som fan efter midsommar som bara fan, att få springa barfota och känna gräset mellan tårna och solens ljus, att känna sommaren i luften och alla känslor som bubblar inom sig.
Jag och Emil låg och pratade lite igår om familj och så, jag e ganska redo att skaffa ett barn, Emil med säger han och det var då vi kom in på att vi bara måste fira midsommar med våra familjer när vi blir äldre och jag kollar sommarhus nu för det e ett måste till sommaren och alla mina äventyr jag ska göra.
Bland annat så ska jag utomlands 2 gånger, sen ska jag ut och cykelluffa och massa bus blir det.
I sommar kommer jag också ha hand om Bolltrollarna och åka på 3 cuper med dom och det är verkligen något jag ser fram emot för man får så mycket ut av dom!
Nu blir det fortsätta se film och kolla ut i mörkret och på snön som ligger vit över kyrkogården, den försvinner nog snart.

/André

Tisdag 9 Mars

Klockan är 22.30 och här är ekot med André Dahlgren Melin!
Inrikes: I norra sverige, rättare sagt i Sandviken hände det en otrolig sak nu på morgonen.
Emil Lundin och André som skulle gå till skolan hade ställt kl. på 11.00 och var inställda att gå dit lyckades trotts allt mot alla odds sova över och därmed missa ännu en skoldag nu efter detta korsta sportlov dom haft.
Lite längre uppåt i landets så börjades det nalkas bandyfest för idag hände det mycket saker i Sandviken.
Bollnäs bandy hade börjat ladda för resan ner mot Sandviken och var extremt laddade har jag hört från en källa jag inte kan avslöja här.
Trotts deras 2-0 ledning och deras starka självförtroende så lyckades ändå SAIK vända och vinna med 6-4 och därmed står det 1-1 i matcher.
Hemma hos fotomodellen André så nalkades det filmkväll med Emil och Jossan och det var den succétrippade filmen 2012 som är helt sann och inspelad på plats under detta år med hjälp av en nyutvecklad tidsmaskin.
Filmen var otroligt verklig och jag kan ju lova att jag har bokat en plats på de stora skeppen när den dagen kommer!

Utrikes: massa bomber flyger över afganistan och bla bla bla jaa en talliban blev bombad på ett kaffé och ja ni vet hur vardagen är där!

Det här var ekot med André Dahlgren Melin som önskar er en trevlig kväll.


Lördag 6 Mars

Sitter här igen efter en ganska så lugn bakis dag..
Blev en hel del supa igår och taxi för 180, och en del annat skit..
ajja nu så har jag och Emil bakat lite kladdkaka som vi ska mumsa på till en film, tror det blir sombeland eller va den nu heter.
Jag har städat mitt städskåp idag också så nu är det rent och fint och man hittar faktiskt saker där !!
dags för att hänga upp min andra tvätt idag nu och slå på filmen :)

Här kommer iaf min spotifylista för er som vill ha bra musiksmak ^^

spotify:user%3Aemillundinapa%3Aplaylist%3A0z4i0M982wC4pHzDlFmSju

Lördag 6 Mars



Jag är så otroligt besviken på dig...


Söndag 28 februari

Ojojoj vilken natt!!
började med att jag Henke och Emil gick till steeltown och tog någon öl, sen blev det vidare till 8an för att ta yttligare någon öl och en iskall smirnoff och snackade massa skit. Sen blev det lobby där vi träffade massa trevliga tjejer och hade roligt al night long tills vi blev utslängda efter att Emil var så otroligt jävla arg på malin och försökte med henne hela tiden och massa skit sen blev det en glasflaska som flög men inte av mig, jag stod imellan dom tills jag fick mitt utbrott och slängde iväg emil och drog ut han..
Sen blev det donken och stripskrig haha!
 Nu blir det jernvallen för att kolla innebandy!!
Party is my life!!!


Onsdag 3 Mars

Kvartsfinal 1
Samling 08.30
Ingen väckarklocka
vaknar 08.30
PANIK!!

haha så var min morgon, klockan ringde inte och jag vaknade precis när vi hade samling så jagf slängde mig upp och packade och var nere på jernvallen 08.36..
kalla det skicklighet eller vad ni vill, jag var grymt snabb iaf!
Bussresan gick ganska snabbt för att vara 7 timmar lång och vi hade ett uppehåll i Örebro där vi åt en bit mat, för min det och Hedly så blev det fiskgratäng med kokt potatis.
Sen bar det vidare mot Nässjö, där vi kom fram 3 timmar innan matchstart och tog oss en promenad i det underbara bandyvädret!
Solsken och blå himmel!!
Matchen vann vi med 8-1 och dom var inte ens i närheten av att vinna.
Wikgren stod idag och var riktigt bra och räddade nog en 2 frilägen..
Efter matchen blev det stopp på en pizzeria där maten stog framme på bordet och för min del blev det kebab eftersom jag fortfarande inte äter pizza..
Nu sitter jag i bussen på Nöggas dator medans han spelar plump och ska nog

Måndag 1 Mars

Dagens vill ha: Sommar med stort S
Dagens klädsel: Jeans och skjorta, snart kallingar under ett täcke!
Dagens smink: Nada.
Dagens frisyr: Mössfrilla
Dagens händelse: Träning i snöstorm
Dagens låt: Sweet child O´ mine - Sheryl Crow
Dagens planer:  sjukhuset, jensas och träning
Dagens saknad: Josephine och Pernilla <3
Dagens dummaste: Hedly som vanligt :)
Dagens sjuka: Mitt finger ^^
Dagens drog: Popcorn
Dagens roligaste: När Magnus, min tränare ramlade på isen och jag flög på han bakifrån :)!
Dagens favorit:  Sofie Larsson
Dagens köp: Mat !!
Dagens godis: Inget
Dagens humör: blandat :)
Dagens ord: Hat

God natt...

Måndag 1 Mars


Så var det Mars då och jag börjar ju månaden bra med att ta bort alla idioter från FB och bdb!
Idag så kommer jag befinna mig på sjukhuset eftersom mina fingrar ska kollas upp och så, sen bär det av till jernvallen för teori eftersom vi byter spelsätt men kan inte skriva ut hur vi ska spela..
Sen ska jag testa att träna idag får se hur det känns i ljumsken så just nu ligger jag med värmebehandling som jag gjort hela natten så jag känner inget nu men känner mig lite svag där ändå men det ska lösa sig!!
Då var det bara 19 dagar kvar till den stora SM-finalen som vi bara ska spela i år, 18.30 på studenternas kommer denna match avgöras och jag e så grymt laddad till första kvartsfinalen på onsdag!!
Då smäller de!!
Nu har laget börja odla slutspelsskägg också så det här kan inte sluta bättre!!
Den här månaden kommer innehålla en massa plugg, mycket träningar och sen efter bandyn en hel det jävla gym inför beach 2010 ;)
ha en kanonmånad nu !!
Puss

RSS 2.0