AIK (AIK - Peking 2-2) Publik 3587

Gårdagens match mot Peking slutade 2-2 som är ett bra resultat för att vara försäsong när man testar runt spelare och försöker komma fram till det lilla extra till seriepremiären.
Matchen såg ut att sluta 2-1 till AIK, men passivt försvarsspel i samband med en vänsterhörna med kvarten kvar av ordinarie tid gav 2-2 sedan lagkaptenen Daniel Bamberg fått slå in en nickpassning från Oliver Lönn i mål. IFK Norrköping kunde även ha gjort 3-2 i den 85:e minuten då de slog en frispark från högerkanten mot den närmsta stolpen, men Nicklas Bergh kunde precis fånga upp bollen på mållinjen.
AIK fick en bra chans i den 92:a minuten efter att Mutumba slagit ett inlägg från höger som Miran Burgic förlängde med huvudet, men bollen gick precis över mål och landade på nättaket.
tredje träningsmatchen i rad med ett oavgjort resultat, vi gör målen får chanser! Det här ser bra ut inför Allsvenskan 2010!!

AIK:s laguppställning
(4-4-2): 22 Nicklas Bergh - 14 Kenny Pavey (61), 3 Per Karlsson (61), 6 Walid Atta, 4 Nils-Eric Johansson (K) - 7 Bojan Djordjic (61), 5 Jorge Ortiz, 30 Dulee Johnson (61), 19 Martin Kayongo-Mutumba - 11 Antônio Flávio (87), 26 Pontus Engblom (61).
Avbytare: 2 Niklas Backman (61), 8 Daniel Tjernström (61), 9 Miran Burgic (61), 16 Martin Lorentzson (61), 24 Daniel Gustavsson (61), 23 Christoffer Eriksson (87), 12 Tomi Maanoja.