Lördag 8 Maj



För 6 Månader sen sjöng vi "Drömmar av Guld" Som för oss alla var drömmen om AIK. Det blev verklighet 3 gånger om, tripplish mannen! SM-Guldet, Svenska cupen och Supercupen där stod vi som segrare och var frösta laget i Svensk historia att vinnan Tripplish som inte ett enda lag någonsin gjort! Vi gjorde det ingen annan gjort och ett stolt starkt lag var vad våra ögon såg! Namn som Obolo,Tjernan,Flavio,Jos,Örlund,Bojan,M9 är spelare som vi aldrig kommer glömma! Sthare kom med en storm och tog oss till den här drömmen och visade attityd och skapade en trygg känsla i AIK. Vi spelade en fotboll som var spännande och underhållande, vi satte dom där viktiga bollarna i slut minutrarna och vi visade verkligen hjärta för märket på bröstet!

 

Nu 6 Månader senare ligger vi sist i Allsvenskan med bara 1 ynka vinst och är i stor kris. Vi blev av med alla våra nyckelspelare,Våran argentinske anfallsstjärna Iván Obolo sålde vi till Arsenal de Sarandi, Jos Hooiveld till Celtic, Örlund till Rosenborg, Nu planerar Dulee Johnsson att också lämna AIK till sommaren.
Vi räknas som ett krislag och det känns bara som att det inte blir bättre. Något måste ändras? spelidén, truppen, träningarna, attityden ja vad vet jag? Något måste verkligen förändras NU innan det är försent.
Kämpa kämpa AIK, Jag tror på er och det gör i alla Stöttande fans!

/André

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0